Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

VSFB bjuder in till digitalt
pappagruppsmöte & mammagruppsmöte

I de pandemitider som nu varit i drygt 1,5 år har det varit svårt med fysiska möten. En del av oss har kunnat träffats via nätet för digitala samtal. Många har dock inte haft den möjligheten. Tillsammans med sektionerna har vi under detta år bjudit in intresserade till digitala möten via Zoom. Det har varit 4 hittills.


Pappagruppsmötet blir tisdagen 7/12 klockan 18.30. Mötet blir via Zoom. Vi hoppas att många pappor vill delta. En del sektioner har pappagruppsmöten och de är mycket uppskattade. Vi tror och hoppas att ett möte mellan pappor från olika delar av landet kommer att vara givande

Anmäl er till  kjell.westerlund@vsfb.se senast 3/12


Mammagruppsmötet blir torsdagen 9/12 klockan 18.30. Mötet blir via Teams. Vi hoppas att många mammor vill delta. En del sektioner har mammagruppsmöten och de är mycket uppskattade. Vi tror och hoppas att ett möte mellan mammor från olika delar av landet kommer att vara givande.

Anmäl er till sekreterare@vsfb.se  senast  6/12


Innan mötet kommer ni via mejl att få en länk som ni när det är dags klickar på och ni är med på mötet. Har ni en dator så klickar ni bara, behövs inget speciellt program. När det gäller Zoom och ni har en smarttelefon eller padda så behöver ni ladda ned zoom-appen. När ni har den så är det bara att klicka på länken. Ytterligare information ges i början av mötet.

Vi hoppas så många som möjligt vill delta och alla ska känna sig varmt välkomna.

Styrelsen och kansliet


VSFBs Informationsfilm


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i VSFB skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!