Gillaren med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Trevlig Sommar!

Styrelsen önskar alla medlemmar en fin sommar med mycket spel!

Trots att de flesta stämmor och annar är inställäven detta år  så finns ändock några tillfällen att träffas och jamma. Gillet erbjuder träffar både Rålambshov ( för medlemmar) och i Vita bergen. 

Stor tack till Allan som håller igånd detta.

 

Glad midsommar önskar styrelsen er alla!

Fortsatta spelningar i Rålambshov

 Flera av medlemmarna har önskat att onsdagsspelningarna i Rålambshovsparken skall fortsätta under sommaren och Allan ställer gärna upp på det!

Så onsdagar Kl. 14.00 är det samling vid friluftsteatern i Rålambshovsparken. Kommer det en liten regnskur kan mangå under tak vid lekparken intill. Regnar det mycket så blir det inställt.

Är man osäker går det bra att ringa Allan på 08-38 10 42

Ta med eget fika

Vitabergsparken

Där träffas spelmän som (vid bra väder och minst 10°C)  och buskspelar på söndagseftermiddagarna från kl 14.00 i Vitabergsparken, vid friluftsteatern eller utomhuscaféet i närheten (där det också finns toa).

Tag gärna med något att äta och dricka, som en kaffekorg eller någon frukt.
Man kan också köpa något på plats hos Kajsas i Parken.

Vi håller på söndagar under maj - september(?). Vill du vara säker på att det blir spel av, så ta med dig några spelande vänner! Tag buss 2 el 66 (till Erstagatan) eller 3 el 76 (till Gotlandsgatan).

Väl mött! Allan Westin

Medlemsavgift och instrumentförsäkring

Vi hoppas att ni alla vill stötta föreningen med att betala in er medlemsavgift. Den är oförändrat 300 kr för enskild medlem och 350 kr för Familjemedlem. Gillets plusgiro är 56312-2

Hemsidan www.stockholmsspelmansgille.se

Ta gärna en titt på hemsidan, den uppdateras kontinuerligt. Där kan ni hitta gamla nyhetsbrev/ Gillaren och kontaktuppgifter till styrelsenStockholms spelmansgille

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Stockholms Spelmansgille. Skulle du vilja avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet, klicka här.