Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


GLAD SOMMAR!


Nu väntas sol, ledighet och sovmorgon...


Jag hoppas att ni hade en fantastisk midsommar!

Jag tror att just midsommar är en av de helgerna som vi alla längtar till lite extra. Det är som ett startskott för sommaren, båtliv och träning på bryggan. Det är lätt att sätta upp höga mål och önskningar när man ska vara ledig, det är som att många av oss har en lista på saker vi vill göra. Vi ska träffa vänner, sova länge, se solnedgångar och gryningsljus och mitt i allt träna och ladda batterierna...

Men täning och välbefinnande kommer sällan under press! Hitta på roliga sätt att vara fysiskt aktiv: blanda, mixa och testa t.ex. beachsyoga, styrketräna med bara kroppsvikten, gå en powerwalk, simma, utöva vattenfys, spela padel mm mm Träna med en kompis, make/maka/sambo eller dina barn, så slår du två flugor i en smäll: ni både umgås och tränar samtidigt!

Tips: efter varje träningspass, skriv upp aktiviteten i en träningsdagbok (se inlägget den 7/6 om träningsdagbok). Och skriv upp allt du gör; allt ifrån löparrundan eller styrkepasset till hudpromenaden eller 10 minuters lek med barnbarnen. Då kan du sedan se tillbaka på sommaren och förhoppningsvis inse att du verkligen har rört på dig massor!


Träna i båten

Japp, du läste rätt. Vi kan med fördel träna i båten, husvagnen eller stugan i sommar. Även på en liten yta kan vi göra bra och effektiva övningar. Eller varför inte flytta ut på bryggan eller gräsmattan. Börja med det här:

1) Armhävning mot relingen, bordet eller en sten.

2) Benböj på bryggan, i sittbrunnen eller i husvagnen

3) Tåhävningar...

4) Situps...

Ja, listan kan göras lång på övningar som du kan göra på en riktigt liten yta.

Vill du ladda ner ett helt träningsprogram med övningar för sommaren kan du göra det här


Vi ses snart igen,

varma och soliga hälsningar

Annika


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!