Medlemsbrev från Frimodig kyrka. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nåd och frid från vår Gud till oss alla som tjänar Herren Jesus Kristus i tro på att denna dag och morgondagen är hans och att vi får vandra med honom.

Kära medlemmar i Frimodig kyrka.

Sommaren 2021 gör nu sina sista veckor och många av er har säkert återgått till arbeten och påbörjat höstens åtaganden efter lediga sommardagar. Det är också skördetid för er som har investerat i trädgård med grödor, frukt och bär. Herrens nåd är ny varje dag och hur läget än är för just dig så vill han välsigna ditt liv med sitt goda denna dag.

Sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också. Matt.6.33

Augusti och september detta år innebär den mest aktiva fasen i valrörelsen inför kyrkovaldagen 19 september.  Också för detta behöver vi först söka Guds rike och hans rättfärdighet. Som Jesu lärjungar genom den helige Ande får vi förnyas i våra tankar och sinnen för att se Herrens väg framåt för Svenska kyrkan.  Jag vill tacka er som ber för Frimodig kyrkas arbete i styrelser och olika förtroendeuppdrag och ber om fortsatt uthållighet i förbönen. Vi behöver nu också er aktiva tjänst för att göra Frimodig kyrka känd bland Svenska kyrkans medlemmar. Be till Herren om mod, inspiration och vägledning för vad just du kan göra. Samtala gärna med grannar, vänner och församlingsbor om Frimodig kyrka, vilka vi är, vem vi tror på och värva nya medlemmar. Ta också gärna kontakt med din stiftsavdelnings styrelse med villighet till större insatser för spridande av valinformation. Är du aktiv i sociala medier kan du göra en stor insats där, exempelvis genom att dela vidare inlägg och artiklar som görs på Frimodig kyrkas sidor. Tipsa också om vår hemsida. På Facebook kan du märka din profilbild med motivet Jag röstar på Frimodig kyrka i kyrkovalet. Det ordnar du genom att gå in på Frimodig kyrkas Facebooksida och skrolla ner till inlägg 7 juni. Där kan du välja på fyra olika färgalternativ. Om du har möjlighet kan du också stödja valrörelsen ekonomiskt. Det är nu vi har våra stora utgifter. Detta kan du göra via bankgiro 5150-3910 eller Swish 123 149 64 39.

Avslutningsvis en hälsning från Romarbrevets 5 kapitel

Då vi nu har gjorts rättfärdiga genom tro har vi frid med Gud genom vår herre Jesus Kristus. Han har gett oss tillträde till den nåd som vi nu lever i, och vi är stolta över hoppet att få del av Guds härlighet. Mer än så, vi är stolta över våra lidanden, eftersom vi vet att lidandet skapar uthållighet, uthålligheten fasthet och fastheten hopp. Och hoppet sviker oss inte, ty Guds kärlek har ingjutits i våra hjärtan genom att han har gett oss den helige Ande. Medan vi ännu vara svaga dog Kristus för alla gudlösa, när tiden var inne. Knappast vill någon dö för en rättfärdig- kanske går någon i döden för en som är god. Men Gud bevisar sin kärlek till oss genom att Kristus dog för oss medan vi ännu var syndare.

Låt oss hålla ut i tron och hoppet till Gud vår Fader, för oss och för Svenska kyrkan.

Guds frid vare med er.

Varma hälsningar

Maria Andersson
Ordförande för Frimodig kyrka

Trycksaker till valrörelsen kan beställas;

https://frimodigkyrka.se/om-oss/trycksaker-och-profilprodukter/

Valplattform 2021

Läs valplattformen genom att på hemsidan välja "Om oss", välj "Trycksaker" och klicka på bilden.

På den sidan kan du beställa alla olika trycksaker. 

Profilfrågor 2021-2025

Den är till för den som vill studera vad Frimodig kyrka står för och vill arbeta för kommande mandatperiod.

Läs den gärna på hemsidan:

https://frimodigkyrka.se/om-oss/profilfragor-2021-2025/

Tre goda anledningar att rösta på oss i höstens val

Foldern kan läsas i sin helhet på Trycksaker och profilprodukter - Frimodig kyrka och beställas.

En helt färsk och slagkraftig folder som argumenterar utifrån följande: 1 En kyrka fri från partipolitik, 2 Din församling är viktigast, samt 3 Fri, modig och öppen för alla

Stöd  till valarbetet

kan skickas med Swish till 123 149 64 39

eller via Bg 5150-3910.

QR-koden kan användas för samma ändamål.

P.S. För att se medlemsbrev i original hänvisas till hemsidan: frimodigkyrka.se/medlemsbrev/

Du får det här mejlet för att du är medlem i Frimodig kyrka. Vill du uppdatera dina medlemsuppgifter? Mejla medlemsregister@frimodigkyrka.se. Följande länk har ingen egentlig funktion: https://gansub.com/subscription/4_MDQ1MjQwNTk1ODI=/unsubscribe/