Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


”För mig handlar hälsa om en balans mellan kropp och själ, men hur hittar jag dit?”


På PT Hemma är vi flera medarbetare som jobbar med träning och hälsa. Idag får vi träffa Linda Moberg i Österåker. Linda har bott i Österåker sedan 1998 och är den på PT hemma som jobbar med administrativa delar. Hon är även den som tränar absolut minst men vill hitta sin rutin för att stärka kroppen och förebygga besvär i kroppen inför framtiden... men denna gång utan att göra som många andra gör när de sätter igång; kör på för hårt och slutar.


Vem är Linda?

Bor: I Åkersberga, flyttade hit 1998.

Familj: Min familj består min man, en son som snart är 20 år och dotter som fyller 17 år

Född: Jag är född i Strängnäs en vinterdag 1974 men uppväxt i Alingsås

Superegenskaper: Mycket energi, vill väl och gillar att ha för mycket att göra

Vad gör du på PT Hemma?

Jag är den som sitter bakom datorn och är administratör.

Hur gör du för att vara fysiskt aktiv?

Oj, jag är inte så bra på det men har precis antagit en utmaning - vi på PT hemma ska springa en stafett i augusti på 5 km var, vilket ni kan läsa om på PT hemmas instagramkonto. Och till min hjälp har jag Annika som ser till att jag gör det jag ska och en man som gärna påminner mig om att jag inte ska springa för fort.

Vad har du för mål framöver?

Mitt mål är att få känslan av att vara hälsosam och må bra och med det menar jag att kroppen är i balans och i harmoni. Och hitta ett sätt att vara fysisk utan att tänka att jag måste träna utan att jag vill.

Vad är roligast i ditt jobb med PT Hemma?

Allt skulle jag vilja säga. Det är härliga människor att ha runt sig och spännande ämnen som tas upp hela tiden. Allt från forskning till träningstips. Jag lär mig nya saker hela tiden.


Hur har jag börjat?

1) När? Det var min första fråga. Att jag behöver, det vet jag och det säger även kroppen och vågen. Men jag har nog väntat på att ögonblicket när "det där" ska komma av sig själv och sedan kommer allt att lösa sig. Men jag har helt enkelt insett att det spelar ingen roll hur många inspirerande instagramkonton jag ser, läser artiklar i Iform eller lyssnar på poddar. Jag måste göra arbetet själv och "tyvärr" var det bara jag som kunde bestämma när.

2) Hur? Att få in rutinen med att träna kommer inte av sig självt i början. Det bästa jag har gjort är att boka 2-3 tillfällen varje vecka och sedan ser jag det som en bonus om jag får lust att kanske yoga, ut och gå eller bara göra lite köksövningar som jag kallar det. Dvs armhävningar mot köksön, tåhävningar vid spisen mm mm. Jag har även bokat 1 timme/veckan med Annika för uppföljning.

3) Vad? Det finns en oändlighet av träningssätt och för mig har jag testat mig fram. Vilken typ av träning är så roligt att jag kan tänka mig att göra det om och om igen? Just nu är det en kombination av löpning, yoga och styrketräning. Men nästa vecka, vem vet, är det kanske något annat som lockar. 


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!