Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

OBS:

Scoopet kommer succesivt att gå över till utskick via mail. Skicka därför in din adress så att du inte går miste om vår information framöver. Klicka här.

Scoopet Maj 2021

Ett informationsutskick från PIF & Postens Seniorer Helsingborg

Bäste medlem

Vår förhoppning om att kunna dra igång ordinarie verksamhet i början på det här året, fungerade ju inte alls. Men skam den som ger sig. Så fort det bara finns en möjlighet att bedriva någon form av aktivitet, så kör vi igång igen. Givetvis följer vi myndigheternas rekomnedationer och tar beslut så fort vi får signaler åt ena eller andra hållet.

PIF:s årsmöte kommer att hållas så fort det över huvudtaget är möjligt och inbjudan kommer att gå ut via mail och på hemsidan. Så meddela därför din maialdress omgående, om du inte redan har gjort det. 

I PIF har vi ju trots allt i tider som dessa, vår klubblokal kvar, där du som medlem är välkommen att träna och spela bortdennis, eller kanske bara gå ner och ta ett parti bridge eller schack. Det viktigaste här är att vi följer FHM:s rekomendationer om antalet personer.

Vi hoppas givetvis att du fortsätter att vara medlem hos oss, så att vår förening kan leva vidare och fortsätta att bedriva sin verksamhet även när den här pandemin är ett minne blott. Fram till dess kan du ju njuta av lite minnesbilder här nedan, och på PIF:s hemsida finner du massor av härliga foto från förr.  

Glöm dessutom inte (om du inte redan har gjort det) att skicka din mailadress till mats5904@gmail.com . För succesivt kommer vi, av ekonomiska och miljöskäl, att gå över till att skicka ut Scoopet  via mail.

Post-SM i innebandy 2010

Post-SM i Kubb 2007

Himmelstorp 2011Stöd Postens IF genom att vara med i medlemslotteriet.

Dragning varje månad samt slutdragning i April varje år.cMånga priser varje månad. Skicka ett mail om du vill vara med. Kostnad: 240 kr per år och lott.

Kontaktperson: Benny Olofsson

Vi har fortfarande några lottnummer lediga !!!

Vill Du vara med i lotteriet så maila oss härPIF:s klubblokal

Du vet väl att PIF Helsingborg förfogar över en klubblokal som är tillgänglig för alla sina medlemmar. I lokalen finns förutom träningsredskap även ett bordtennisbord samt ett mindre rum lämpligt för möte, schack eller bridgespel.

Är du intresserad av att utnyttja lokalen och är medlem i PIF går det alldeles utmärkt att kontakta kassör Ulf Pettersson för utkvitterande av den tagg som krävs för att få tillgång till lokalen. Ring 0705-790076 om Du är intresserad av att nyttja träningslokalen.

Klubblokalen ligger på Brunnbäcksgatan i Helsingborg. Har du andra frågor gällande Postens Idrottsförening i Helsingborg, går det alldeles utmärkt att kontakta ordförande Mats Svensson på telefon: 0706-926290 eller skicka ett mail till mats5904@gmail.com


Ett litet klarläggande

På förekommen anledning vill vi poängtera att PIF:s subventioner och utlottningar givetvis bara gäller medlemmar i Postens Idrottsförening Helsingborg. Detta med respekt för våra medlemmar och för de medlemsavgifter de har betalt. Vänner och familjemedlemmar kan givetvis också deltaga vid våra arrangemang – typ tipspromenader, besök på idrottsmuseet o.s.v., men då betalar man givetvis fullt pris, i de fall då det kostar något.

 

Annars är det givetvis gratis även för dessa. Vid utlottningar av biljetter och annat, är det således endast medlemmar i PIF som har möjlighet att vinna i utlottningen. Hoppas att ni har förståelse för detta. Om du inte är med i PIF – bli medlem och ta del av våra erbjudanden. Det kostar en dryg tia i månaden så det kan det vara värt, ven om verksamheten för tillfället har tagit en s.k. time out.– läs mer på: www.pifhbg.se

 

Få Scoopet via mail

Vi kommer i allt större omfattning att övergå till att skicka ut Scoopet och annan informaton via mail. Du vet väl också att du hittar mycken information på PIF:s hemsida , där du finner det mesta om vår förening. 

Du som önskar få Scoopet på mail, skicka en rad till undertecknad, Mats Svensson så löser vi detta omgående. 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!