Information från Lidingömoderaterna

Hej 

Lidingömoderaterna rivstartar hösten. 
Under september har vi kampanjat i Lidingö Centrum varje lördag. I den första kampanjen informerades Lidingöborna om vad en införd fastighetsskatt skulle innebära. Intresset var stort. Därefter var det en ungdomskampanj.

Den 27 september hade vi en välbesökt valupptakt. Ett 30-tal kandidater till kommunfullmäktige presenterade sig och vi fick lyssna till det handlingsprogram som nio arbetsgrupper jobbat fram sedan förra hösten. Det fanns även tid för mingel, en quiz och middag.

Förra måndagen den 4:e oktober var det kanelbullens dag men även företagarnas dag som Moderaterna initierat. Vi delade ut halva kanelbullar som symboliserade hur mycket som går till skatt.

Vi ser nu fram emot ett spännande valår, där vi får chansen att prata politik och sprida våra budskap till Lidingöborna. För att lyckas behövs alla goda krafter i vår valorganisation, så tveka inte att flagga upp ditt intresse till oss via info@lidingomoderaterna.se om du vill hjälpa till.

Hälsningar 
Christer Mohlin
Ordförande Lidingömoderaterna

 

Viktigt just nu!

Försöksnominering
Denna vecka den 11-17 oktober pågår provval till kommun, region och riksdag. Alla medlemmar som betalat in årsavgiften den 30 juni i år är röstberättigade.

Till Kommunfulllmäktige kandiderar 47 medlemmar. Du väljer upp till 20 kandidater varav fem i topp.

Till Regionen väljer du bland 28 kandidater varav nio är från Lidingö. Du väljer 5-10 kandidater och kan alltså rösta på alla från Lidingö

Till Riksdagen har Lidingömoderaterna via Stockholms län, två kandidater av 43, Ida Drougge och Anna-Britta Bergman. Gå in och ge dem ditt stöd. Du kan rösta på 5-10 kandidater.

Här kan du läsa om alla kandidater:
https://bit.ly/Lidingökandidater

Mail om försöksnomineringen har skickats bla den 4 och 11 oktober, avsändare nyhetsbrev@moderaterna.se.

Länk för att rösta. Logga in med BankID.
www.moderaterna.info

 

 

Vad är på gång?

Kalender

OKTOBER

NOVEMBER

Stående aktivitet

Avstämning på tisdagar
Varje tisdag morgon är du välkommen till Lidingömoderaternas onlinekontor för att bli uppdaterad om vad som händer.

Kl 08:30 - 08:45 lovar vi en genomgång som är så kort så att du hinner vara med och så intressant så att du inte vill missa den.

Kl 08:45 - 09:00 har vi en personlig incheckning med syftet att lära känna varandra. Om vi är ett sammansvetsat team ökar våra chanser att få ett lyckosamt val och valkampanjandet blir roligare.

Kl 09:00 - 10:00 finns tid för planerade och oplanerade möten.

Du är med så länge du har tid och lust.

Länk: www.moderat.online

Facebook

Följ oss på Facebook!

Läs brevet online  |  Avstå från dessa uppdateringar  |   GDPR

Kontakt info@lidingomoderaterna.se

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!