Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadsbrev Tidningsförsäljningen Expressen/GT/Kvällsposten 2021

OKTOBER 2021

REGN, RUTINER OCH ROLIGHETER

Hej alla fantastiska säljare!

Hösten har anlänt med allt vad det innebär.
Vi brukar säga att hösten består av tre R: regn, rutiner och roligheter.
Rutiner får vi av skola och arbete, Regn kommer oavsett vi vill det eller inte och Roligheter hoppas vi kunna ge er i form av hösttävlingar!

Första helgen i oktober (2-3) bjöd på höstens första Säljslut-tävling. Tävlingen gick ut på att sälja slut alla sina huvudtidningar med minst 15 st i upplaga.
Till dig som har en lägre upplaga än 15 huvudtidningar, tänk på att du kan öka antalet tidningar, vi uppmuntrar er alltid att prova en högre upplaga även om den inte blir slutsåld.

Stort grattis till er som sålde slut denna gång. För er andra, så kommer en ny chans till Allhelgonahelgen (6-7 november). Inför den helgen får du även ett helgbrev på posten med erbjudande till extra försäljning, samt något högre upplaga under dessa dagar.
Det är viktigt att ni läser igenom brevet och återkommer till er säljledare senast måndagen 1 november om ni vill göra några ändringar. 


UTÖKA DISTRIKT?

Äntligen känns det som vi går mot ljusare tider. Restriktionerna har lättat och många har blivit vaccinerade. För er innebär detta möjligheten till att hitta nya kunder och våga testa nya distrikt!

Kanske vågar du nu ringa på något extra hus i ditt område? Det kan finnas kunder som tidigare inte vågat öppna som nu glatt välkomnar dig. Du kan alltid kontakta din säljledare och be om att få utöka ditt distrikt, alternativt få ett till distrikt. 


Månadens säljare

Varje månad utser vi på Tidningsförsäljningen månadens säljare. 
Säljaren utses för extra fint engagemang, noggrannhet eller för att de visat det lilla extra under senaste månaden. För september månad vill vi därför säga,

STORT GRATTIS TILL

Elias, säljare i Skee

En säljare i Kungsbacka

En säljare i Ljungby


Kom ihåg! Det är viktigt att du håller dig uppdaterad på hemsidan och sociala medier, för att inte gå miste om viktig information:

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.