Nyhetsbrev med senaste nytt från Olympiahallen (oh!). Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

En av flera spännande aktiviter denna dag


Hej,

Välkomna att träffa våra Racketföreningar under Öppet Hus för prova-på spel med idrotter som förlänger liv. Helsingborgs Tennisklubb, Helsingborgs Badmintonklubb och Gamma Pickleball är alla ledande föreningar inom respektive idrott. Träffa engagerade och utbildade tränare.

Olympiahallen fyller också 40 år, och det kommer firas på olika sätt med bl a flera tävlingar med fina priser och gratis tårta.

Ni välkomnas också till racketsporten padel med program om PadelStyrka, PadelRehab och Padelglädje - se nedan för tidigare nyhetsbrev.

Varför inte också att prova-på lite regnsäker IndoorGolf i vår populära och uppskattade Golfstudio och kampsport med Fenix Kampsportsklubb.

Vi återkommer inom kort före den 21/8 med ett komplett program och schema denna dag, med alla deltagande idrotter och organisationer som gör denna jubileumsdag till spännande och speciell dag - en plats med en ”Olympiad” av idrotter och friskvård, en hall i tiden med bibehållen själ. Följ oss på Facebook och Instagram för senaste informationen.


Varmt välkomna!

Olympiahallen med personal och Racket-partners!


Träffa Helsingborgs Badmintonklubb

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG

Välkommen till Öppet Hus - ett öppet hus för alla.


Vi ser fram emot att bjuda in dig på möjligheten att prova på världens snabbaste racketsport!

Vill du hellre vara bredvid banan har vi aktiviteter även för dig!

Välkommen att träffa coach Henke med vänner.


Träffa Helsingborgs Tennisklubb

Denna TENNISENS DAG mellan 14.00-16.00 är alla välkomna till Olympiahallen för att PROVA PÅ TENNIS och träffa våra ledare. Dessutom arrangerar vi olika pristävlingar och ni har möjlighet att få svar på alla era frågor inför höstens termin.


Mellan 13.00-14.00 firar vi ett födelsdagsbarn - Olympiahallens fyller 40 år - en jubiuleumsdag med extra tävlingar och fina priser även på tennisplanen!

Varmt välkomna!


Träffa Pickleball Sweden Club

Kom och prova-på PICKLEBALL

Pickleball är en snabbt växande racketsport som är snäll mot kroppen och enkel att komma igång och spela - inga förkunskaper krävs.

Vi kommer att ha 10 minuters uppvisning en gång i timmen med våra spelare.

Ni besökare får också prova-på att spela mot en robot, där vi också har en namntävling till roboten, med pris till det vinnande förslaget.

Varmt välkomna!


Träffa PadelStyrka, Riveras Fysio och OH Padeltränare

Padeln har i Sverige en fantastiskt utveckling - en idrott som går egna spännande vägar, en idrott som är  enkel att komma igång att spela och ha roligt med på en gång - något vi verkligen känner av i Olympiahallen.


Padeln har tyvärr också en negativ utveckling, dels med många skador som följd och dels med ett allvar som tar sig in i spelet. Under denna dag  tar vi bl a utgångspunkt utifrån dessa trender, med ambitionen att erbjuda er lösningar på detta.


Vi återkommer inom kort med hela programmet

Följ oss på vår hemsida och i sociala medier, där vi kontinuerligt uppdaterar om programmet och deltagande organisationer och deras idrotter samt med roliga aktiviteter och tävlingar. 


Prova på olika idrotter och aktiviteter

Olympiad av idrotter i samspel med friskvård

Passa på att prova på olika idrotter. Möt duktiga föreningars ledare och tränare i samspel med våra kompetenta friskvårdspartners. 


En Olympiad av idrotter

I Olympiahallen finns det idag 7 st tennisbanor, 12 st badmintonbanor, 2 st padelbanor, pingis, Indoor golf, gym, yoga, kampsport. friskvård, massage, konferens samt cafeteria och lounge för härliga möten!


Om oh!

oh! är Helsingborgs största rackethall med puls för mycket inom hälsa och motion med ca 5.000 besökare varje vecka!

Klicka här för information om våra verksamheter!

Hitta hit

oh! Ligger bakom Olympia fotbollsstadium (öster om). Parkering finns sydöst om hallen. Infart från korsning Filbornavägen/Jönköpingsgatan.

Klicka här för att hitta hit!


Olympiahallen, Filbornavägen 11, Helsingborg, 042-127140, olympiahallen.se, info@olympiahallen.se

facebook

Ni som inte vill ha information från Olympiahallen, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!