Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


Glädjen av att träna tillsammans!


Att träna tillsammans med någon annan är både roligt och svettigt! Här kommer 3 skäl till varför du ska göra just det i sommar:

  • Ni får mer tid att umgås  Att träna tillsammans är ett superbra sätt att både hinna träna och umgås. Kör ett tufft styrkepass med maken eller makan, ta en joggingrunda med kompisen, kör ett lekfullt pass tillsammans med barnen eller varför inte ta en härlig promenad. Ni får mer tid ihop och ni upplever något tillsammans!
  • Ibland känns det lite tyngre att träna och då kan ni peppa varandra! En vän som uppmuntrar och peppar kan göra stor skillnad och kan vara det som gör att träningen blir av trots det motstånd man ibland kan känna.
  • Det går inte att smita! Det är bra mycket svårare att ställa in träningen när du vet att någon står och väntar på dig!

Kundcase: Linda & Mia

Vi ville komma igång med träning och snabbt gå ner i vikt och anlitade därför PT Hemma och Annika. Under 5 veckor tränade vi med Annika 1 gång/ vecka. Vi, Linda och Mia, tränade tillsammans ytterligare 1 gång/v och rapporterade till Annika för att träningen verkligen skulle bli av. Samtidigt hade vi ett kostschema som vi gick efter. Viktnedgång: -4,7 kg respektive -4,3 kg, men det roligaste var att få ett träningsprogram och att göra det tillsammans!


Här nedan kommer några parövningar som du gärna kan prova i sommar!

Knäspark mot handflatorna på partner

Knäböj med partner

Ryggresning med överlämning av t.ex. en sten

Sittande cykling mot partner

 

Ha en fin träningshelg!


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!