Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nystart - blev det en rivstart???

Redan mitt i september, hoppas att det känns bra. Att du känner dig tillfreds och är på den plats du önskar att vara. Kanske hamnade du in i ekorrhjulet och gamla ogynsamma rutiner som du tänkt göra dig av med? Glömde du att pausa, ta hand om DIG? Det är lätt hänt och väldigt mänskligt.

Det fina är att en en nystart kan ske precis när som helst. Det behöver inte vara terminstart eller nyår det kan vara precis när som helst, med nästa andetag. En nystart kan vara det enkla som i att uppmärksamma sitt andetag mer ofta, göra det lite fylligare och rymligare. Vilket känns väldigt passande nu med den höga klara höstluften. En liten justering kan göra stor skillnad - testa.

För att landa i dig själv, ge dig själv återhämtning på djupet, hålla förkylningar och annat på avstånd så är du välkommen till vår populära Restorative special nu på lördagkl 13.30-16.30. Några platser kvar!

Det finns även platser kvar till weekendresan "HÖSTGLÖD" ett yogaretreat med "extra allt" på Lyckhem (Väddö). Här ingår förutom härliga rum och vacker natur, övningar för lymfsystemet, chakrameditation, både dynamisk yoga och yinyoga, gående meditation utomhus och mycket mer! Läs mer och boka här

Vi har fler härliga workshops, det finns att läsa mer om här på hemsidan

Vi har även olika behandlingar. Linda Orbert har specialpris hela september på sin fantastiska Ansiktszonterapi/ansiktsmassage

Fler behandlingar hittar du här

PS träning som finns här hos oss har några platser kvar i deras gruppträningar. Dessa brukar snabbt fyllas på! Här tränar man i små grupper, bland annat mamma-mage träning där du kan ta med din bebis. Kika på deras utbud här

Ok, har du läst så här långt så tackar jag! Vill också skvallra om att jag kommer starta igång en ny omgång av Dive Deeper, många har frågat och nu blir det av, med temat chakran. Upplägg med mera kommer i ett alldeles eget nyhetsbrev och på hemsidan inom kort! Jag ser mycket fram emot att hålla den kursen! 

Jag och min ridlärare Felicia Jönsson kommer att bjuda in till en heldag med yoga, hästar och självledarskap. Denna dag spenderar vi både i yogastudion och i Täby på mitt stall tillsammans med våra fina Islandshästar. Här finns max 6 platser, är du intresserad, låt mig veta!

Genom Holistic House hoppas vi att du skapar mer plats för kroppen, tar många djupare andetag och tänker klarare tankar. Du låter det vassa och taggiga försvinna, unnar dig lyxen av medveten närvaro, glädje, nyfikenhet, vila och lek. Där i närvaron släpper spänningar, oro, rädsla och stress.

Där finns bara möjligheter.

Har du önskemål, frågor, feedback maila gärna! Vi älskar att höra från dig!

Önskar er alla fina septemberdagar. Ta hand om er och varandra.

/Malou och teamet på Holistic House

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!