Nyhetsbrev med det allra senaste från GUINOT. Problem att ladda ner det? Se det i webbläsaren

GUINOT
Glad Sommar önskar GUINOT

Sommaren är officiellt här...

Äntligen har sommaren kommit och vi går in i den härliga midsommarveckan. Solen skiner i stora delar av vårt avlånga land och ger en efterlängtad värme något som för de flesta av oss ger ny kraft och energi.

Med värmen önskar vi även lättare ansiktsbehandlingar som efterlämnar en känsla av renhet och fräschör som ger ny lyster och klarhet. Våra Guinot-salonger står redo för att ta emot er och förbererda huden för sommarens alla nöjen. Just nu erhålls Guinots praktiska blotting papers som gåva när ni bokar in er på en Détoxygène eller Puréte behandling. 

Dessutom erbjuder vi våran SUN LOGIC solskyddande hudvårdsserie och after sun-produkter till specialpris!

Så besök Din Guinot terapeut idag och få tips och råd om hur du håller din hud i balans i sommar och ger den det där friska och somriga fräshören.

Depil Logic

DÉTOXYGÈNE är behandlingen som frigör huden från luftföroreningar och tungmetaller och samtidigt förbättra dess förmåga att syresätta sig. Huden känns ren, klar och återfuktad med ny strålande lyster.

PURÉTE är en renande, balanserande, porsammandragande och klargörande ansiktsbehandling som efterlämnar en klar och jämn hudton och struktur. Överflödigt talg absorberats och huden känns jämn, ren och klar.

JUST NU erhålls Guinots praktiska blotting papers som gåva när ni bokar in er på en Détoxygène eller Puréte behandling. Ett etui med spegel innehållandes superpraktiska ark som snabbt absorberar överflödig glans och återger huden en sammetslik finish. Perfekt när man inte vill använda puder med risk för kakighet.


SUN LOGIC

SUN LOGIC - solskyddsserien som ger dig ett optimalt skydd mot UV-strålning. Ett förstärkt och förbättrat UVA- och UVB-filter i kombination med ett DNA (från vete) som bildar en barriär på hudytan för att skydda det kroppsegna DNA som finns i epidermis celler. Dessutom är DNA-komplexet rikt på fosfat som är en viktig del vid syntesen av ATP, huvudkällan till energi hos cellerna, vilket ger en regenererande effekt.

I solserien SUN LOGIC finner du ögoncreme, dagcreme, kroppsvård, aftersun och brun-utan-sol för ansikte och kropp och våra slokapslar som aktiverar och stimulerar melaninnivån inifrån. Skydd från SPF15 - SPF50+. 

JUST NU erbjuds följande SUN LOGIC-produkter till specialpris: 

Sun Logic Creme Visage SPF20 Tinted

UNI BRONZE SPF30
En skyddande, tonad solcreme för ansiktet som direkt ger en jämn solkysst hudton. Motverkar för tidigt åldrande orsakat av UV-strålning och bibehåller hudens fuktbalans genom den långtidsverkande effekten av hyaluronsyra.
Pris: 475:-(ord.pris: 580:-)

Sun Logic Creme Visage SPF30

CREME AGE SUN VISAGE SPF30
Solskyddande creme med hög solskyddsfaktor som skyddar mot UVA/UVB-strålning och HEV-ljus. Aktiva hudvårdande ingredienser motverkar de skadliga effekterna av UV-strålning som orsakar för tidigt åldrande. 
Pris: 475:- (ord.pris: 580:-)

Sun Logic Creme Visage SPF50

CREME AGE SUN VISAGE SPF50
Skyddande solcreme för mycket solkänslig hud eller vid stark UV-strålning (vid havet eller hög höjd). Idealisk för personer med ljus hy, efter starkare peelingbehandlingar och/eller  operationer. Används lokalt på solkänsliga områden eller på hela ansiktet, lämnar ingen vit eller fet hinna.
Pris: 475:- (ord.pris: 580:-)

Age Sun Summum SPF50+

CREME AGE SUN SUMMUM SPF50+
Solskyddande creme speciellt anpassad för ansikte, hals och dekolletage. Dess formula reducerar och motverkar synliga tecken på åldrande orsakade av UV-strålning. Age Sun Summum är perfekt att använda som en skyddande dagcreme under vår och sommar. Cellular Lift Concentrate bevarar hudens ungdomlighet i solen samtidigt som UV-filter, DNA och melanin motverkar de skadliga effekterna av UV-strålning och HEV-ljus – en direkt orsak till  för tidigt åldrande. Melaninproduktionen stimuleras och den gyllene hudtonen förstärks.   
Pris: 795:- (ord.pris: 995:-)

PRO SUN CAPSULES

PRO SUN CAPSULES
Ett kosttillskott som fördjupar en solkysst hudton och bidrar till ett mer hållbart resultat. Huden är bättre förberedd och stärkt inför vistelse i sol (ersätter inte SPF)
Pris: 395:- (ord.pris: 495:-)

Longue Vis Soleil

LONGUE VIE SOLEIL
bygger på det ikoniska Longue Vie-komplexet.
Före vistelse i sol: aktiverar hudens naturliga skyddsmekanismer.
Efter vistelse i sol: verkar närande, lugnande och reparerande på huden. Ger ny lyster och fördjupar en gyllene hudton.
Pris: 795:-(ord.pris: 995:-)

Masque Longue Vie Soleil

MASQUE LONGUE VIE SOLEIL
En svalkande, reparerande och intensivt återfuktande ansiktsmask som motverkar uppkomsten av rynkor och linjer och har en härlig afte-sun effekt. Huden får en jämnare och mer hållbar gyllene hudton och en fin återfuktad struktur.
Kan användas som sovmask!
Pris: 670:-(ord.pris: 835:-)


Vi skickar till dig!
Alla våra Guinot-salonger har möjlighet att skicka produkter, perfekt för dig som inte har möjlighet att besöka din salong! Ring eller maila din salong så hjälper de dig med konsultation, råd och vägledning om hur du kan förbättra och bibehålla din hudhälsa hemmavid. 
Leverans sker via DHL till närmaste ombud/service point.

DHL SERVICE POINT

Till sist vill vi önska er en riktigt fin sommar!

Where Science Meets Skincare
facebookinstagramhomepage

Du får detta Nyhetsbrev eftersom Du anmält dig till vårt mailutskick på vår hemsida www.guinot.se
Vill Du avsluta Din prenumeration av GUINOT Nyhetsbrev? Klicka här

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!