SBK Medlemsinfo

Informationsbrev för Svenska Brukshundklubbens medlemmar

Hej alla hundvänner!

Vi går mot ljusare tider, inte minst för att det är ljusare om kvällarna och att restriktionerna har lättat. Med andra ord är det dags att spana in vilka hundkurser din klubb arrangerar i vår! För finns det något härligare än en kväll på klubben med hundträning och nya gemenskaper? Och om du saknar något i utbudet på klubben eller har nya idéer, passa på att kontakta styrelsen för att erbjuda din hjälp. Det kommer definitivt att uppskattas!

 

 

På gång i Svenska Brukshundklubben

Premiär för Hundägarpodden

Den 14 mars har SBK:s podd premiär!

Podden kommer att handla om allt möjligt som rör hundar och hundägande.

Det är helt enkelt en podd om hundar för hundägare av och med Svenska Brukshundklubben i samarbete med Agria Djurförsäkring och Engage Agency.

Flygvapenkurser patrullhund

Är du intresserad av att utbilda din hund till patrullhund och sedan låna ut den tillfälligt till Flygvapnet? Under 2022 genomför Svenska Brukshundklubben två försökskurser på två platser i Sverige.

Läs mer här.

Mina sidor tillfälligt offline

Eftersom Svenska Brukshundklubben är mitt uppe i byte av medlemssystem kommer Mina sidor att vara otillgängliga under en kortare period och nya medlemskap kommer tillfälligt inte att kunna registreras direkt i medlemssystemet.

Detta innebär att du som medlem inte kan logga in på Mina sidor under tiden bytet pågår. Vi beräknar att vara i drift med det nya systemet i slutet av nästa vecka.

Information om det nya medlemssystemet läggs upp löpande på hemsidan. Läs mer här.

Vi ber om överseende med detta och hoppas att övergången ska gå smidigt.

Skidskolan 2.0 

För er som har eller ska ha sportlov så finns det 9 avsnitt i Skidskolan 2.0. Dessa avsnitt innehåller lite om utrustning och de fem olika växlarna inom skidåkningens fristil.

Se avsnitten här.

Upp och hoppaloppet

Vi har nu glädjen att få presentera vårt första ”Upp och hoppalopp” från Svenska Brukshundklubben. Det är ett digitalt lopp med tidtagning och med resultatlista (frivilligt så klart). Alla deltagarna får en startplats och ett digitalt diplom.

Vi har valt att utöka tiden för genomförandet av loppet till två dagar, både lördag och söndag (5–6 mars).

Om ni önskar köpa medalj och/eller buff så går det givetvis att beställa via appen RaceONE.

Läs mer om loppet här.

 

Nyhet i SBK shopen

Konsten att spåra -

Lär dig grunderna i personspår   

Att lära sin hund personspår är ett bra sätt att ge sin hund mental stimulans. Boken är en introduktion till personspår för nybörjaren. Den innehåller förutom text och bilder, även illustrativa övningar. Boken passar som kurslitteratur.

Du köper boken här i SBK shopen.

Vår samarbetspartner:

 

Postadress:
Svenska Brukshundklubben
Box 4, 123 21 Farsta

Besöksadress:
Fryksdalsbacken 20, Farsta

Home PageFacebookInstagramLinkedInYouTube

Vxl: 08-505 875 00

Kontakt medlemsfrågor

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!