Tid för närvaro i höst!

 

DEN MAGISKA NÄRVARON!

I höst kan vi ge oss själva mer uppmärksamhet på närvaron,  stanna upp och bara vara i andetaget. Det är en ren befrielse att bara få andas i stunden och ta in ögoblick av liv.

Vi bjuder på boksläpp för vår tredje antologi, "Det Intuitiva", lördagen den 18 september, kl 16–18, i förlagets lokal, Koppargatan 19/19, Ystad! Det blir författarföreläsning, bubbel och mingel. Fritt inträde!

Deltagande författare: Caroline Lifvenforth, Lillemor Groth, Lotta Larsson,  Nanna Aida Svendsen, Susanne Andersson och Yvonne Frank Månsson.

Hjärtligt välkommen!

 

 
Mer info här!
 

I morgon, lördagen den 11 september, är fyra av våra författare med i det globala evenemanget The World United. Det är fritt inträde, och du kan lyssna på spännande talare mellan kl 09.00–16.00.

Passa på att ta emot närvaro!

 

 
Läs mer här!
 

Yvonne Frank Månsson

Förlagshuset Siljans Måsar

 

SPECIALERBJUDANDE I SEPTEMBER PÅ DESSA BÖCKER I OCH MED DEN DIGITALA BOKMÄSSAN GÖTEBORG!

 
Läs mer här!
 
 
 
 

Kommande boknyheter!

 
 

SLÄPPS 27 SEPTEMBER!

SLÄPPS 11 OKTOBER!

 
 

FÖRLAGSUPPGIFTER

Förlagshuset Siljans Måsar etablerades 2008, vid Siljan, och är Sveriges ledande bokförlag för existentiell litteratur med svenska författare. Förlaget ger ut böcker för ökad medvetenhet och har som ambition att verka för de författare som skriver det goda och helande ordet. Fröet till förlaget såddes vid Siljan en kall oktoberafton, 2008, där ”Siljan” i namnet står för naturens kraft och skönhet och ”Måsar” för det subtila perspektivet, den inre rösten som aldrig ger upp. Som förlag förverkligar vi författardrömmar. Kontakta oss gärna för mer information:

www.siljansmasar.com

 info@siljansmasar.com

Mobil: 0708-31 81 79

Koppargatan 19/19, Ystad

© 2021 Förlagshuset Siljans Måsar KB. All rights reserved.

 

FacebookLinkedInTwitterInstagram