Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Update #2 2021 - Nyhetsbrev från CAD Studion

Fredagen den 4 juni 2021


CAD Studion på KYH

För CAD Studion är det av stort intresse att kunskapsnivån på framtida kollegor i branschen är hög. Att utbilda på KYH är ett steg för att säkra kompetensen i branschen. Caitlyn Taylor, utbildningsledare på KYH, uppskattar den kompetens och de pedagogiska kunskaper CAD Studion besitter.


CAD Studion erbjuder även anpassade utbildningar för att möta era behov i er vardag. Genom fokus på metodik vill vi stötta er i ert arbete utifrån era förutsättningar och er arbetsmiljö. Hör av er till oss om ni vill veta mer om möjligheterna med ett anpassat utbildningspaket.


NY BLUEBEAM STUDIO-SERVER I SVERIGE

Med en ny Studio-server i Sverige får Bluebeam Revu-användare en säker och snabbare åtgång till sina projekt i Studio, samtidigt som de uppfyller lokala datakrav. Servern är avsedd att förbättra de nordiska företagens samarbetsutrymmen och deras möjligheter att hantera projektinformation och projektdata.Besök gärna vår hemsida eller följ oss i våra digitala kanaler.

homepagelinkedinyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.