Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


INBJUDAN TILL FÖRELÄSNING
" EN MAMMAS MARDRÖM "

Onsdagen den 28 september kl:18:30

Mamma det är jag,

Kristina Danielski som levde min mardröm under ett antal år på 00-talet. 

Mardrömmen kulminerade när min då 24-åriga dotter Åsa tog sitt liv i februari 2009.

Onsdagen den 28 september kl:18:30 kommer jag till VSFBs lokal på Skiljemyntsgatan och delar med mig av mina erfarenheter, tankar och hur jag lyckades överleva mardrömmen.

TILL ANMÄLAN>>

Det går också bra att maila eler ringa kansliet
mail:kansli@vsfb.se 0725-25 22 14 (8:30 - 15:00)


INBJUDAN TILL FILMVISNING "JAG SAKNAR DIG"

Tisdagen den 11 oktober 18:30
Vi träffas i VSFBs föreningslokal på Skiljemyntsgatan 12 

Jag saknar dig

En vanlig dag i maj förändras livet för alltid för familjen Nigliolo när Cilla, en av deras tvillingdöttrar, blir påkörd av en bil och dör. Tomheten blir nästan övermäktig för systern Tina, som blir kvar. Utan sin allrakäraste syster, utan sin spegelbild och med en känsla av att vara mer halv än hel.
"Jag saknar dig" är en berättelse om sorgens processer, om skuld och om sökandet efter det egna jaget. Men den visar också på förmågan att kunna se en vacker framtid trots mörkret. Filmen bygger på boken "Jag saknar dig, jag saknar dig!" av Peter Pohl och Kinna Gieth.

Roger Person berättar om sin förlust

Vi ser på filmen tillsammans. Roger Person som berättar om sin förlust och sina erfarenheter när en av hans tvillingdöttrar omkom i en bilolycka.

VSFB bjuder på filmfika 

TILL ANMÄLAN >>

Det går också bra att maila eler ringa kansliet
mail:kansli@vsfb.se 0725-25 22 14 (8:30 - 15:00)


Inbjudan till digital minnesstund

Föreningen VSFB Göteborg bjuder in till minnestund 6 november kl:16:00. Vi sänder också ut digitalt till alla er ute i landet.

Programmet kommer att bestå av sång och musik med Christine Hellqvist och Simon Ljungman.

Minnestunden kommer sändas digitalt från innergården utanför VSFBs lokal i Göteborg. Vi kommer också att ha diktläsning och tända marschaller för de barn och syskon som vi saknar. Efter minnesstunden träffas vi i VSFBs föreningslokal för en trivsam fikastund tillsammans.

Du/Ni som deltar digitalt kan skriva in barnets/syskonets namn i anmälnings formuläret, så tänder vi även en marschall för dem som är digitalt uppkopplade.

Anmäl er på länken nedan senast 30 okt. Glöm inte bort att skriva ert barns eller syskons namn. Innan minnestunden kommer ni via mejl att få en länk som ni när det är dags klickar på. Ytterligare information kommer i mejlet.

Vi hoppas så många som möjligt vill delta i minnestunden och alla ska känna sig varmt välkomna. 

ANMÄL DIG HÄR >>>>>>


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem i Föreningen Vi Som Förlorat Barn. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!