Brev till alla medlemmar i MEGA+

Vår och sommar med MEGA+

Nu har vi massa roligt framför oss!

Sällan har vi längtat efter en vår så mycket som denna! Trots att världen inte är sig lik kan vi allt mer återgå till det nya normala. Det är tack vare er medlemmar som vi kan genomföra evenemang och andra aktiviteter.
TACK FÖR ATT NI ÄR ENGAGERADE I MEGA+!

Vill du delta i någon av våra aktiviteter? Kontakta Anna


Extrastämma 3 maj

Med anledning av ett nyval av ledamot till styrelsen hålls en kort föreningsstämma tisdag 3 maj kl.8 via Teams. Anmälan

Aktiviteter i vår och sommar

Bakluckeloppis

Lördag 23 april vid Djäknescenen
blir det årets första Bakluckeloppis. Intresset för återbruk är stort och säljplatserna eftertraktade. Nästa tillfälle blir 21 maj och fler datum kommer.

Matmarknad

Lördag 21 maj på Hötorget är det dags för Matmarknad igen. Denna lördag håller marknaden till på Hötorget och kombineras med Bakluckeloppisen vid Djäknescenen.

Sommarkvällar

Nu planerar vi för Sommarkvällarna! Konsertkvällarna är efterlängtade och det blir tre tillfällen varav den ena traditionsenligt under Travveckan. Nytt för i år är att det blir en Sommarkväll per sommarmånad - juni, juli och augusti. Artisterna presenteras inom kort! 


Lyckade aktiviteter som genomförts

Succé för Påskparaden: Efter två års pandemiuppehåll kunde äntligen Påskparaden genomföras och det med bravur! Hundratals utklädda barn deltog i paraden och vädret visade sig från sin bästa sida. Påskparaden arrangeras i samarbete med Lions Club Skara.

Ukrainska flyktingar visades Skara: Bussturer arrangerades och gudining av Skara. Syftet med turerna var att de ska få en större kännedom om Skara och känna sig välkomna hit samtidigt som vi fick en möjlighet att introducera till våra medemsverksamheter.

Trendkväll: Den 31 mars höll butikerna kvällsöppet. Vårens nyheter visades och det bjöds på inspiration, tävlingar och tipspromenad. Många Skarabor strosade runt i stadskärnan och shoppingkvällar som denna är ett välkommet inslag för både kunder, butiker, restauranger och caféer.

Restaurangveckan: Kunde komma tillbaks i sin ursprungsform med sittande menyer och det var både efterlängtat och efterfrågat! Take Away-koncepetet som visade sig vara succé under pandemin lever fortfarande kvar, på så sätt kan alla delta och vi kan visa Skaras stora utbud.


facebookinstagramhomepage

Följ oss i sociala medier

MEGA+ finns på Facebook och Instagram.
Välkommen att följa MEGA+ Skara för att ha koll på allt som händer!


MEGA+ är en ekonomisk förening som arbetar för Skaras utveckling. Alla företag och föreningar är välkomna som medlemmar. Sammanhållning och gemensam tro på Skara är grunden för arbetet. Föreningen ska verka för en attraktiv, levande stad med hållbar tillväxt och lokalt engagemang i fokus. Föreningens arbete syftar att alltid jobba för Skaras bästa. Mottot är: TILLSAMMANS FÖR SKARA.Föreningen bildades som en centrumförening 1999, men ombildades till en näringslivsförening den 18 mars 2021.


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!