Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Visa i internetläsare

Trädgårdsbutiken på nätet

Växtnäring i miljövänlig refill 

Vi vågar påstå att vi har marknadens bästa växtnäringar, som partners och distributörer i Skandinavien för Growth Technology, ett av Englands ledande företag inom växtnäring.  

Vi är glada över att nu kunna erbjuda refill för våra mest populära näringar Krukväxtnäring Houseplant Myst och Orkidenäring Orchid Myst. Påfyllning med refill minskar den totala mängden plast och tar mindre plats i transporten, vilket indirekt ger lägre miljöpåverkan.

Ladda ner högupplösta bilder

Houseplant Myst 

Krukväxtnäring Houseplant Myst är ett smart sätt att ge näring till krukväxter. Den sprayas direkt mot plantans blad och mot rotområdet. Näringen innehåller alla viktiga ämnen i den mängd som plantan får till sig där den växer på sin naturliga växtplats. Houseplant Myst är färdigblandad och passar till de flesta krukväxter. 

Läs mer...

Orchid Myst

Orchid Myst är en prisbelönad, revolutionerande produkt som tillför både mineraler och organiska plantsyror till orkidéer vilket resulterar i en ökad och förlängd blomning. Orchid Myst innehåller essentiella oljor som bidrar till att ge bladen ökad lyster och som också ger en naturlig motståndskraft mot ohyra.

Läs mer...

Om vårt sortiment av växtnäring

Vi erbjuder växtnäring som är ekologisk och/eller med så högt innehåll av naturliga, organiska ämnen som möjligt och hållbart producerad med hänsyn till vårt klimat. 

Vi utökar nu dessutom vårt sortiment med en bonsainäring Bonsai Myst.

Bonsai Myst innehåller en specifikt formulerad sammansättning baserat på organiska plantsyror samt kelp som bibehåller en hög bördighet i jorden.

Läs mer...

Till skillnad från vanliga gödselmedel, där näringen sedimenterar med ojämn dosering, har våra näringar från Growth Technology en patenterad teknik. Näringsämnena sitter i kemiska kluster som hålls flytande i en homogen vätska, dvs den är fullt ut vattenlöslig. Sammansättningen är noga utprovad under flera års försök i professionella odlingar. Det var det första gödslingsmedlet på världsmarknaden som har ett bredspektrum för näring. Mineralerna tas från miljöcertifierade källor och är av högsta tänkbara kvalitet, internationellt benämnd Food grade.  

Du hittar tusentals fler växter, frön och smarta produkter som gör odling enkelt och roligt på wexthuset.com. Välkommen på besök och hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.

 

Vänlig hälsning

Karin Runge

Digital Media Manager

karin.runge@wexthuset.com

www.wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

 

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

FacebookInstagramYouTubeLinkedInPinterest

Visa i internetläsare | Avsluta prenumeration

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra produkter.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!