Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


God Fortsättning på det nya året!


Välkommen tillbaka efter en förhoppningsvist underbar ledighet. För oss på PT hemma har det varit skönt att ladda med lite ledighet. Men ibland kan det bli för mycket av det goda... Nu är vi inne på ett nytt år och varför inte kickstarta med att börja träna?

Har du, liksom vi, gått upp lite i vikt under julledigheten? Det är ju så lätt att tillgå sötsaker, mat och goda drycker. Det är ju det som jul och nyår handlar om. Vi träffar familj och vänner vid matbordet och njuter av sällskapet. Precis som det ska vara. Men sedan kommer januari och det är dags att få bort de där extra kilona. Och då gäller det att göra av med fler kalorier än vi får i oss, plus och minus helt enkelt, dvs äta mindre och/eller motionera mer.


Hur tränar du bäst för viktminskning?

Konditionsträning är den typ av träning som förbrukar mest energi. Du kan jogga, åka längdskidor, stavgå eller ge dig ut på en "powerwalk". Se bara till att få upp pulsen så att du blir lite flåsig.

Under ett styrketräningspass gör du ofta inte av med lika mycket energi som under ett konditionspass, men med styrketräning bygger du muskler vilket är oerhört värdefullt på lite längre sikt. Med en större muskelmassa ökar din förbränning, i vila och i allt du gör.

Under högintensiv interavallträning gör du av med mycket energi på kort tid. Det är oerhört jobbigt men förbränningen är ökad ett tag även efter passet. Om du vill träna högintensiva intervaller ska du ägna dig åt ex. Tabata, EFIT, intervallträning i löpspåret m.m.

Så den bästa träningen för att gå ner i vikt och bibehålla vikten är alltså att träna varierat, både kondition och styrka. Och glöm inte vardagsmotionen; ta trapporna istället för  hissen, cykla eller promenera till jobbet, sitt inte stilla för länge framför datorn o.s.v.


Prova-på-erbjudande

Boka träning med någon av oss Personliga Tränare under januari månad så bjuder vi på en pilatesboll, värde 250 kr. Bollen är ett oerhört bra redskap när du vill träna upp din core, dvs din bålstabilitet. I nästan alla övningar du gör med bollen måste bålen vara med och stabilisera.

Boka eller ställ frågor via länken här


3 anledningar till att ha PT Hemma hos dig

1) Du får mer tid över - du sparar massor med tid genom att träna hemma eftersom du inte behöver ge dig iväg någonstans.

2) Vi kommer vi hem till dig och ringer på - du kommer inte undan!

3) Du behöver inte vistas bland så många andra vilket är fördelaktigt med tanke på den pandemi som råder.


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!