Brev till alla medlemmar i MEGA+

VÄLKOMNA PÅ MEGA+ MEDLEMSKICK-OFF

Foto: Robert Eldrim

MEGA+ KICK-OFF: Tillsammans för Skara!

När Skaras nya näringlivsförening MEGA+ bildades i mars 2021 sattes mottot: TILLSAMMANS FÖR SKARA! Nu kan vi äntligen ses och det är dags för ett första stormöte och kick-off för våra medlemmar där vi möts och pratar om hur vi tillsammans kan samverka för Skaras bästa. Politiker och tjänstepersoner med nyckelfunktioner i kommunen är också inbjudna. Det blir en kväll med dialog, inspiration, mat och mingel.

När: Tisdag 16 november kl.18.00 (program från 18.30)
Plats: Västergötlands museum

Olof Röhlander
Olof Röhlander är en av Sveriges mest kända föreläsare. Utsedd till årets talare, medverkande i ett flertal TV- och radioprogram och poddar. Läs mer på olofrohlander.se

Anmälan: MEGA+ bjuder på två platser per medlem. I priset ingår mat och dryck samt föreläsning. Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Mer information och anmälan
Varmt välkomna!

Ordförande Håkan Persson och MEGA+ styrelse


facebookinstagramhomepage

Följ oss i sociala medier

MEGA+ finns på Facebook och Instagram.
Välkommen att följa MEGA+ Skara för att ha koll på allt som händer!


MEGA+ är en ekonomisk förening som arbetar för Skaras utveckling. Alla företag och föreningar är välkomna som medlemmar. Sammanhållning och gemensam tro på Skara är grunden för arbetet. Föreningen ska verka för en attraktiv, levande stad med hållbar tillväxt och lokalt engagemang i fokus. Föreningens arbete syftar att alltid jobba för Skaras bästa. Mottot är: TILLSAMMANS FÖR SKARA.Föreningen bildades som en centrumförening 1999, men ombildades till en näringslivsförening den 18 mars 2021.