Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Juni 2021

Halvtid och sommartid

Vi närmar oss en härlig sommartid och det är dags att summera årets första del. För mig personligen blir det tydligare dag för dag att det vi på Extend Commerce gör faktiskt gör skillnad – och skapar resultat – för både människor och företag!

Sedan januari har vi hjälpt våra kunder att automatisera hundratals, kanske tusentals processer. Med våra lösningar kan vi effektivisera beslut kring order, lager och inköp och se till att alla intressenter – kund, återförsäljare, lager och inköp – har tillgång till rätt information vid rätt tillfälle. Genom att synka order, lager och inköp blir våra kunder mer effektiva, mer relevanta och mer attraktiva som leverantörer och distributörer av tjänster och produkter.

Nu är vårt fokus att använda sommaren för återhämtning och dra nytta av de ögonblick som ger oss ny energi. Efter semestern är vi tillbaka, och ser då fram emot att fortsätta växa och skapa värde tillsammans med både nya och gamla kunder.

Trevlig sommar!
Gabriel


Lagersaldot som i en liten ask

På senaste tiden har vi sett en ökad efterfrågan på POS/kassasystem. Det är något som vi också erbjuder i form av det molnbaserade kassasystemet Shopbox. Lösningen innebär att man genom att integrera både kassasystemet och butiken med XTND BACKEND också gör det till en del av verksamhetens processer.

Butiken fungerar då som ett lager där man hela tiden har koll på sitt saldo — både i butiken och inom andra delar av bolaget. Eftersom butiken också är en egen säljkanal så syns dess försäljning i det totala lagersaldot, samtidigt som varor kan beställas från andra lager. När butiken blir en integrerad del i multikanalsupplägget så möjliggörs också hantering av click-and-collect, vilket blir vanligare inte minst för att minska returer och skapa merförsäljning.

Genom att integrera lager- och kassasystem så följer order, inköp och lager med på ett smidigt sätt – oavsett var varan har sålts. Shopbox erbjuder också många ytterligare funktioner som presentkort, lojalitetsprogram och annat. Inom kort kommer även stöd för Swish och Klarna att adderas.


Nya kunder hos Extend Commerce

E-handelns uppgång under pandemin fortsätter, och vi har sett en positiv utveckling och nya möjligheter både bland befintliga och nya kunder. Under våren har flera nya och omfattande samarbeten startats upp och vi har noterat en allt tydligare trend: att effektivitet och koll på order, lager och inköp skapar nya affärsmöjligheter.


Racketdoktorn rätt i tiden

Plötsligt spelar alla, ja, ALLA, padel – och då behövs det grejer! Racketdoktorn säljer Babolat, ett av de största varumärkena inom padel, och har senaste tiden upplevt ett rejält uppsving och tillsammans har vi implementerat en kombination av Extend och Fortnox. Racketdoktorn jobbar med både B2B och B2C och har haft särskild nytta av vårt ABC-saldo, vilket gör det möjligt att hantera olika saldon för olika målgrupper. Med olika kanaler för konsumenter och återförsäljare får de både kontroll på lagret och saldot, och en tydligare fördelning av nivåer dem emellan.


DX Racer sitter tryggt

Vår kund MaxGaming fortsätter sin tillväxtresa och har lagt DX Racer och ett stort sortiment av stolar för gaming till sitt redan breda utbud. Med en tidigare integration till Askås och Extend Commerce kunde ytterligare ett affärsområde enkelt adderas – och fler lär det sannolikt bli. Gamingsektorn expanderar kraftigt och MaxGaming har siktet inställt på max – och vi är glada över att få vara med på resan.


Drakenberg Sjölin förgyller världen

Drakenberg Sjölin säljer smycken för alla tillfällen – i Sverige och internationellt. Med en växande marknad behövdes en koppling mellan webbshoppen i WooCommerce och Extend Commerce, vilket också möjliggjorde en smidig B2B-webbshop. Utöver de digitala kanalerna så finns också en fysisk butik; och med en koppling dem emellan och kontroll genom hela processen så är Drakenberg Sjölin nu redo att ta nästa steg på sin tillväxtresa.


linkedinfacebookyoutube

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du vill veta mer om våra tjänster – eller om du vill prata vidare om hur vi kan samarbeta. Du når oss via e-post: contact@extend.se eller på telefon: 036-13 93 02. Vi hörs!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!