Läs SBK Medlemsinfo i din webbläsare.                                              Avsluta prenumerationen

Klicka på loggan för att komma till vår hemsida

SBK Medlemsinfo

Informationsbrev till medlemmar i Svenska Brukshundklubben


Hej alla hundvänner!

Det är inte enkelt att arrangera SM i pandemitider. Vi glädjer oss åt att SM i bruks gick att genomföra, tack alla inblandade! Nu börjar sommaren gå mot höst, men ute i landet blommar klubbarnas verksamhet för fullt. Passa på att delta i någon aktivitet tillsammans med din hund. Vi har mycket att se fram emot, inte minst under Hundens vecka. Låt Hundsverige sjuda av aktivitet!

Vänliga hälsningar,
Therese Palm
Generalsekreterare SBK

Ge mig tips för SBK medlemsinfo >>

Therese och Flex

Hundens vecka

Hundens vecka äger rum 13-19 september. 

Under Hundens vecka kommer det att bjudas på föreläsningar, uppvisningar och andra roliga aktiviteter för både hundägare och hundar runt om i hela Sverige. 

Hundens vecka arrangeras av Studiefrämjandet i samarbete med Svenska Kennelklubben, Sveriges Hundungdom och Svenska Brukshundklubben.

Här kan du se arrangemang och läsa mer om Hundens vecka.


Ta del av Hundens vecka på vår Facebook-sida

Under Hundens vecka kommer Svenska Brukshundklubben dela med sig av föreläsningar, intervjuer och informationsfilmer på vår Facebook-sida. Du kommer få lära dig mer om tjänstehund, friskvård, hundens hälsa, tävlingsgrenar, hundkurser och vår organisation.

Se utbudet här.


Hundmarschen

Under Hundens vecka kommer Hundmarschen att arrangeras på distans. Promenera, få tips på övningar och testa dina kunskaper i ett quiz. Deltagarna får en hundmarschen-pin och diplom. Ett roligt arrangemang för alla som vill röra på sig tillsammans med sin hund och få tips på olika övningar. 

Läs mer om Hundmarschen här.


Krisberedskapsveckan

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap arrangerar för femte året den så kallade Krisberedskapsveckan tillsammans med kommuner, länsstyrelser och frivilliga försvarsorganisationer för att informera och engagera människor. Krisberedskapsveckans huvudbudskap är att varje människa är en viktig resurs i vårt lands samlade förmåga att möta olika hot. Krisberedskapsveckan äger rum 27 september till 3 oktober.

Läs mer om Krisberedskapsveckan här.


Nordic Dog Days

Nordic Dog Days arrangerar digitala mässor. Den 22 september är temat "Arbetande hundar"och den 8 december är temat "Min bästa vän". På mässorna finns föreläsningar och montrar. Mässorna är gratis! Kom och hälsa på i Svenska Brukshundklubbens digitala monter!

Håll utkik på Nordic Dog Days hemsida för mer information. Boka din biljett redan nu.


Utmaningen - Du och jag, Alfred!

Utmana en vän i Löparskolan. Ni tränar tillsammans eller på distans och målsättningen är att båda ska genomföra alla träningspass på valfri nivå.

Träningspassen läggs ut i Facebookgruppen Upp och hoppa - Sund med hund varje vecka. Utmaningen har startat men det går bra att påbörja närsom. Utmaningen avslutas med Upp och hoppa-loppet den 17 oktober (på distans) där deltagarna får en medalj. Detagandet är gratis för våra medlemmar!

Mer information om utmaningen finns här.


VM silvermedaljer i lydnad

Det svenska landslaget har tagit lagsilver och individuellt silver på årets VM i lydnad! Individuellt silver tog Maria Brandel med Oj, med ynka 0,25 poäng ifrån guldet! Stort grattis!

Läs mer om lydnadslandslaget här.


Facebook och Instagram

Ta del av kul och aktuell information som du kan vara med och kommentera genom att gilla vår sida på Facebook och följa oss på Instagram. 

Svenska Brukshundklubben på Facebook

Svenska Bruskhundklubben på Instagram

Brukshundklubbens facebook-grupp

SBK-shopen www.sbkshopen.seVåra samarbetspartners:Du får detta nyhetsbrev eftersom du är eller har varit medlem i Svenska Brukshundklubben.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!