Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Augusti 2021

Nu är det dags!

Om du har kommit tillbaka till jobbet med en stark känsla av nyfikenhet och lust att lära dig något nytt är det här ett nyhetsbrev för dig.

Vi lanserar våra 47 testintresserade bolag som gärna sprider kunskap om nya edtech produkter samtidigt som de får viktig återkoppling från de utbildare som är med och testar.

Vårt samarbete med den brittiska forskningsacceleratorn Educate är i startgroparna och nu lanserar vi de fem bolagen som deltar första gången. Läs deras berättelser på edtest.se om varför de brinner för att arbeta med evidens och forskning för att förbättra sina produkter och tjänster.

För dig som arbetar med lärande för vuxna är det hög tid att anmäla dig till vår WS 22 september. Då får du en inblick i vilka digitala behov YH, komvux och högskola har. Vi vänder oss främst till edtech bolag som tror att ni sitter inne på flera lösningar men du som är nyfiken och vill lära dig av andra är varmt välkommen.

Välkommen till en intensiv höst med Swedish Edtest!

Vänliga hälsningar,

Hanna Elving, huvudprojektledare


Fem startupbolag antas till den första forskningsacceleratorn för edtech 

Det digitala lärandet utvecklas snabbt i spåren av pandemin men kunskapen om edtechtjänsternas effekter på lärandet är för låg. Nu antas fem startups till den första forskningsacceleratorn för edtech i Sverige för att ändra på det. På edtest.se intervjuas alla fem bolag om vikten av att arbeta med evidens.

Läs pressmeddelandet här


Här hittar du allt nytt och spännande inför höstens tester


Do you have what it takes to make adult education great? 

Save the date September 22nd 13.00-15.00 CET and join us for our first matchmaking event between actors in adult education and edtech companies >>>
Besök oss på edtest.se eller följ oss i våra sociala kanaler.

homepagefacebooklinkedinyoutube

Detta är ett nyhetsbrev från Swedish Edtest, ett Vinnova finansierat projekt i syfte att utveckla en långsiktigt hållbar testbädd för edtech i Sverige. Du som får brevet delar på något sätt i tester, har anmält ditt intresse att göra det eller fått nyheter av oss tidigare. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.