Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Glad Midsommar!

Nu är vi redan här! Vad snabbt det gick! Hoppas att du kommer att få en härlig midsommarhelg, om du ska ut och åka - ta några djupa andetag och kör försiktigt. Jag tar lite ledigt och åker till Västervik med familjen och sedan ner till Halmstad en vecka, nytt för oss och det känns härligt, något vi inte ska missa när vi är där?

Vad ska du göra i sommar?

Om du är kvar i stan så kan du fortfarande köpa sommarkortet hos oss, yoga så mycket du vill fram till 4/9.

Vi har även en hel del early bird erbjudanden fram till 30/6 på utbildningar, och resor, kika på hemsidan så du inte missar något!

Retreatet på Rosenhill är fullbokat men den 6-7 aug har vi  detox-retreat-de-lux på studion.

Ashtanga fördjupning den 29-31 augusti.

Höstglöd skärgårds retreat 30/9-2/10

Missa inte höstens utbildningar i yinyoga och restorative.

Välkommen till utomhusyogan i vackra Marabouparken! Onsdagar kl 17.30-18.30 och Söndagar kl  11.00-12.00 (ej 26/6)

Om du är medlem hos oss (dvs redan registrerad) och har appen så får du 30 kr rabatt när du betalar genom den. I annat fall så swishar du på plats.

Vi är så glada att vi åter igen kan erbjuda massage på studion, det är efterlängtat!

Sahara Leigh har 20 års erfarenhet av holistiska behandlingar, massage och yoga, hon erbjuder bland annat Ayurvedisk massage - rekommenderas varmt! läs mer om henne här. Hon är även yogalärare och du kommer säkert att träffa henne när hon vickar på någon klass hos oss framöver.

I sommar hoppas vi på Holistic House att du skapar mer plats för kroppen, tar många djupare andetag och tänker klarare tankar. Du låter det vassa och taggiga försvinna, unnar dig lyxen av medveten närvaro, glädje, nyfikenhet, vila och lek. Där i närvaron  släpper helt plötsligt oro, rädsla och stress. Där finns bara möjligheter.

Har du önskemål eller frågor maila oss gärna!

Önskar er alla en glad och skön midsommarhelg!

/Malou och teamet på Holistic House

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!