Gillaren med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Allan har ordet

Ordinarie låtar till september och oktober har vi nästan tjatat ut inför Gålöspelningen, så vi lämnar dem och tar tio nya fräscha låtar att nöta på i oktober 2021.

Det blir onsdagkvällar kl 18-21 ( kom gärna 17.45 och förbered) och lokalen blir vår gamla vanliga "Tellus" , Lignagatan 8, 1 tr ned.

Själva salen heter Drakenbergssalen. Kaffe och te finns men ta med eget fikabröd.

Allan ( 08-38 10 42)

Oktobers extralåtar

304 Shottis från Burträsk

37 Malungslek

605 Engelska från Tuntorp

225 Vals från Transtrand

103 Mazurka från Östmark, Värmland

18 Polska efter Grin Hans, Rättvik

509 Tillbergs polkett, Medelpad

208 Kärleksvalsen , Uppland

64 Hambo efter Blinde Petter, Västmanland

207 Vals från Kall , Jämtland

Noter

Gällande restriktioner Covid

Med tankte på att vi åter får träffas i stor grupp och spela som tidigare vill vi påminna om vad Folkhälsomyndigeten säger :

Från och med 29 september har Folkhälsomyndigheten inte längre några föreskrifter, allmänna råd eller andra rekommendationer som begränsar möjligheten att ta emot gäster på restaurang eller styr antalet deltagare på olika evenemang, till exempel konserter.

Men du har fortfarande ett ansvar för att vara vaksam på symtom. Om du får symtom ska du stanna hemma, testa dig och undvika att träffa andra.

För dig som är vuxen och kan vaccinera dig, men ännu inte gjort det, gäller rekommendationen att hålla avstånd till andra. Undvik särskilt nära kontakt med personer i riskgrupp eller personer som är 70 år och äldre.

Medlemsavgift och instrumentförsäkring

Vi hoppas att ni alla vill stötta föreningen med att betala in er medlemsavgift. Den är oförändrat 300 kr för enskild medlem och 350 kr för Familjemedlem. Gillets plusgiro är 56312-2

Hemsidan www.stockholmsspelmansgille.se

Ta gärna en titt på hemsidan, den uppdateras kontinuerligt. Där kan ni hitta gamla nyhetsbrev/ Gillaren och kontaktuppgifter till styrelsenStockholms spelmansgille

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Stockholms Spelmansgille. Skulle du vilja avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet, klicka här.