Gillaren med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Framflyttat Årsmöte

Tyvärr så är det inte möjligt att utföra Årsmötet i maj heller.

Folkhälsomyndigheterna tillåter fortfarande bara sammankomster med högts 8 personer. Beslutet gäller tom 31 maj men kan ju bli förlängt.

 Styrelsen föreslår därför att vi flyttar årsmötet till söndagen den 29 augusti.

Sommarens låtar

Vi spelar i onsdags- och fredagsgruppena maj ut men sedan blir det ett uppehåll över sommaren , så inga nya låtar är inspelade. Anmälan som tidigare.

Om restriktionerna och vädret tillåter så träffas Gillet medlemmar i Rålambshovsparken onsdagarna 2/6,9/6 och 16/6 kl 14. Då övar vi inför våra sommaruppträdanden

Allmän spelträff för både medlemmar och icke medlemmar i Vita bergsparken på söndagar kl 14.00. Då spelar vi det vi har lust till!

Ta med eget fika

Spelningar

Vi har två bokade spelningar i sommar, bägge utomhus och bägge på på äldreboenden .

  • Tisdagen den 22/6 på ett boende i Fisksätra
  • Onsdagen den 23/6 på ett servicehus på Kungsholmen 

Repetioner på utvalda låtar sker dels inomhus sista veckan i maj (ons och fre) och sedan på träffarna i Rålambshovsparken.

Anmäl till Allan om du vill vara med på spelningarna , det kan vara begränsningar på hur många vi kan vara.

Ring Allan på 08-38 10 42 och anmäl dig .

Medlemsavgift och instrumentförsäkring

Vi hoppas att ni alla vill stötta föreningen med att betala in er medlemsavgift. Den är oförändrat 300 kr för enskild medlem och 350 kr för Familjemedlem. Gillets plusgiro är 56312-2

Hemsidan www.stockholmsspelmansgille.se

Ta gärna en titt på hemsidan, den uppdateras kontinuerligt. Där kan ni hitta gamla nyhetsbrev/ Gillaren och kontaktuppgifter till styrelsenStockholms spelmansgille

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Stockholms Spelmansgille. Skulle du vilja avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet, klicka här.