Bobrev från BRF Bageriet 2. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

BRF BAGERIET 2

AUGUSTI 2021


Medan vi fortfarande njuter av sommaren...

... så kommer här ett lite kortare bobrev än normalt.

Du information om vårt nya elavtal och vad du kan göra om strömmen går i din lägenhet. Vi tar också upp frågan om buller och tomgångskörning i samband med leveranser till Coop och Möllevångsskolan. Till sist en påminnelse om avloppsspolningen som kommer göras i slutet av september.


Nytt elavtal med förnybar el

Från och med 1:e september har vi nytt elavtal Eon med el från förnybara energikällor - sol, vind och vatten. 

Det nya elpriset är lite högre än det gamla - väldigt låga - pris vi hade innan.

Elen till lägenheterna kommer nu att kosta 1,29 kr per kWh och elen till laddplatserna 1,59 kr per kWh.


När vi ändå pratar om elen...

Det har hänt några gånger på sistone att strömmen har gått i en lägenhet - och att detta har orsakats av en trasig säkring i det proppskåp som sitter ute i trapphuset. 

Styrelsen har köpt in ett antal extra säkringar och vi kan också byta den trasiga säkringen. Om du råkar ut för detta (och så klart har konstaterat att det inte är en säkring i elskået i lägenheten som har löst ut) så kan du maila styrelsen för att få hjälp. Och om du inte får tag i någon i styrelsen, så ska du kontakta Örestads Bevakning - kontaktuppgifter finns på anslagstavlorna nere i entréerna.


Tycker du att det bullrar?

Vi vet att ni är flera som besväras av buller och andra oljud från de lastbilar som kör in på gården för att leverera varor till Coop. och till Möllevångsskolan. Och vi har också fått rapporter om lastbil/ar som stått länge på tomgång inne på gården. Liknande problem finns på Monbijougatan vid leveranser till Möllevångsskolan. 

För att ha lite bättre underlag inför en framtida kontakt med Coop och Möllevångsskolan, så ber vi därför om din hjälp. 

Vi skulle vilja att du som upplever problemen för en logg på när och var problemen inträffar, vilken leverantör det rör sig om - och om möjligt om det handlar om kylbilsleverans eller inte. Vi vill att du loggar detta under september månad och vi vill ha svaren skickade via mail till styrelsen@bageriet2.se.


Vi påminner om spolningen

I förra bobrevet berättade vi lite om den spolning av avloppsstammarna och grenledningarna som tillhör varje lägenhet, som styrelsen har beslutat genomföra.

Nu vill vi bara påminna om att det hela kommer att utföras vecka 38 (20-24 september). I nästa bobrev återkommer vi med detaljerad information om exakta datum för resp trapphus och vad som gäller om du inte har möjlighet att vara hemma och släppa in spolfirman själv. 


Har du synpunkter, önskemål, frågor och funderingar, vill du bidra med din kompetens eller engagera dig i "trädgårdsgruppen"?

Kontakta oss gärna via mejl styrelsen@bageriet2.se

Mer information finns på hemsidan bageriet2.se.
Facebook gruppen Bageriet 2 använder du när du snabbt vill nå ut till dina grannar! 

homepagefacebook

styrelsen@bageriet2.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i BRF Bageriet 2. Skulle du vilja avsluta din prenumeration så får du själv ta ansvar för att införskaffa information - men vi lovar att inte bli bittra :) - bara klicka här.
Kontakta styrelsen om du vill uppdatera din emailadress med en ny!

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!