Träna hemma - Enklare än att gå till ett gym! | info@pthemma.se | 070-867 07 13


Fler och fler använder en Personlig Tränare och tränar hemma. 

"Den bästa träningen är den som blir av!"


”Vi är skapta för att röra oss. Hela livet. Men våra vardagsliv kräver sällan detta av oss. Vi får helt enkelt ta ansvar för den fysiska aktiviteten på egen hand.”

På PT Hemma är vi flera medarbetare som jobbar med träning och hälsa. Idag får vi träffa Stefan Bohlin på Söder. Stefan har bott på Södermalm i trettio år, har länge varit motionslöpare och upptäckte ganska sent annan typ av rörelse såsom styrketräning och Pilates. Han tog det till nästa nivå och utbildade sig till Personlig tränare och även till Kost- & Hälsocoach.


Vem är Stefan?

Bor: Södermalm 

Familj: Fru, två vuxna barn och Babs, jaktcockerspaniel 

Född: 1964 i Stockholm 

Superegenskaper: Glad och nyfiken

Vad har du för bakgrund/utbildning?

Fotograf och filmare sen 30 år, personlig tränare och Kost- och hälsocoach sedan 4 år

Hur gör du för att vara fysiskt aktiv?

Leder gruppass där jag ibland kör alla övningar själv, gymtränar ibland och springer med löpgrupp och med vår hund i skogen.

Vad har du för mål framöver?

Rörelsemässigt: jag skall springa Idre Fjällmarathon, 28 km och 900 höjdmeter, i slutet av augusti. Stock och sten och fantastiska vyer.

Tänker INTE ha bråttom. Det krävs kondis, rörlighet och lite extra styrka här och var för att njuta fullt ut så det är en bra morot för att hålla igång.

För övrigt: fixa en vedeldad bastu på landet i Sörmlandsskogen, fortsätta lära mig saker och vara en snäll kille (farbror).

Vad är roligast i ditt jobb med PT Hemma?

Människomöten. Som i övriga livet. Att hela tiden utgå från den enskilda individens förutsättningar och önskemål och att ibland uppleva att 1+1=3


Våra kroppar är gjorda för, och mår bra av, rörelse. I våra moderna liv är det sällan vi får till det naturligt men för oss som människor är det viktigt för att vi ska må så bra vi kan. Därför är det toppen om vi ger plats för träningsaktiviteter i vardagen och skapar goda vanor. 


Tre tips om du vill börja löpträna/springa:

1-Förta dig inte! Gå ut lugnt, vänj kroppen. Får du till en springtur 2-3 ggr/vecka så kommer du känna små framsteg ganska så snart.

2-När du blivit mera van; variera dig. Testa att springa riktigt långsamt och lite längre då & då och ibland ta i extra (kanske 5-6 gånger upp och ner i en backe).

3-Att springa/jogga har massa positiva effekter;

ökad ork, starkare kropp, bättre sömn, härlig utevistelse och man blir stolt över sig själv när man inser att man ”är en motionär”. Fixa några peppiga spellistor, eller lyssna på fågelsången, på med bekväma kläder och ge dig ut.

Ta det i DIN takt, träning skall inte skapa stress utan vara avstressande. Ge det TID, man skapar inte nya vanor på en kvart. Ha vilket mål du vill men glöm inte det viktigaste målet; att må bra.


 Vill du också ha en Personlig Tränare Hemma?

Skicka en intresseanmälan redan idag!


                                  Annika

                 Björn

                                    Stefan

                 Helena


Om PT Hemma

PT Hemma grundades av Annika Palmqvist 2011.

Annika har idrottslärarexamen från Gymnastik- och idrottshögskolan (GiH), sjukgymnastutbildning från Karolinska Institutet,PT-utbildning från Personal Training School i Stockholm samt en Masterexamen i Idrottsvetenskap/Fysisk aktivitet och hälsa. Med denna bakgrund kan du känna dig trygg i att få ett gediget träningsprogram som är individanpassat utifrån dina mål samt din livssituation.

PT Hemma kommer hem till dig
PT Hemma kommer hem till dig

Följ PT Hemma på Facebook

facebook

Du får detta brev då du varit i kontakt med PT Hemma tidigare, antingen som tidigare/befintlig kund, träffats på mässa/nätverk eller har annan koppling till PT Hemma. Vill du inte fortsätta prenumerera så klickar du bara på länken nedan.

Avsluta prenumeration | Webbversion | Integritetspolicy

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!