Ser Nyhetsbrevet konstigt ut? Lugn! Se det i webbläsaren i stället, inga problem!

Nu är BhPias Kalender för 2016 klar!


I år är kalendern om möjligt ännu snyggare än förra året och med Din hjälp hoppas vi kunna slå förra årets insamlade summa på över 110 000 kr.

Pris, minst 200 kr. Du väljer själv hur mycket Du vill betala och HELA summan går till Musikhjälpen som i år har temat att ingen ska behöva fly undan klimatet.Beställ Ditt exemplar genom att maila info@bhpia.se, skriv antal och ev adress!


Betalningsalternativ:

Skicka ett sms till 72999, skriv ok200 BhPia. Du kan byta ut ”200” mot 300 eller 500. Du väljer själv hur mycket Du tycker kalendern är värd! Du visar upp tackmeddelandet som bevis på att Du betalt, får Du inget sms har betalningen inte gått igenom. OBS! Frakten kan ej betalas via sms som är det smidigaste sättet för oss att få betalt på. Vill Du betala kalendern via sms betalar Du frakten separat via något annat betalningsalternativ.

Betala med Swish till 0705191367, märk Din betalning med Ditt namn. Här kan Du betala både kalender och frakt samtidigt.

Betala kontant till Din säljare, vi försöker undvika kontant hantering så välj detta alternativ i sista hand.

Det går i nödfall (detta alternativ kan ta någon extra dagberoende på bank) att sätta in pengar på BhPias konto i Swedbank: 8388-1.4 167 882-2, skriv Ditt namn som meddelande.

Tack för Ditt bidrag!

Vill Du att jag skall skicka Din kalender med Posten?

Fraktkostnad för 1-2 kostar 30 kr, 3-4 kostar 50 kr. Jag har då räknat in emballage och avrundat uppåt, blir det något över går överskottet såklart till #mh15. Svara på detta mail med din adress och antalet kalendrar du vill att vi skickar. Skriv hur du betalar och till vilken adress paketet skall skickas till så packar vi så fort vi ser betalningen! Den nedersta delen på kalendern kommer vikas in för att inte höja fraktkostnaden.

Vill Du hämta kalendern i butiken i Lillebacka?

Inga problem, om jag inte är hemma står det en plastbox mellan huset och garaget som fungerar perfekt som upphämtningsställe. Hör av dig innan Du kommer så lägger jag ut Din beställning. Vänligen avtala tid innan Du kikar förbi då det lätt blir lite knasigt om jag har en privat utprovning med en kund och det knackar på dörren. Vill Du boka en egen tid för utprovning kan Du såklart hämta kalendern samtidigt.

Ses snart!


www.bhpia.se

Tack till alla som varit med och sponsrat på ett eller annat sätt! Ni är många som bidragit med allt från lokal till fordon, mat och make up! Nedan ser Ni hjältarna som bodragit med själva tryckkostnaden. Tack vare dem kan all försäljning gå till #mh15. TACK!


Andersson & Ljungblads Byggnads AB


Luciafest!

13 december kl 17 kommer vi kicksarta igång Musikhjälpen 2015 på Folkets Hus i Varberg. Kom och supporta oss, frivilligt inträde för hela familjen! Vi bjuder på ett alternativt Luciatåg (där modellerna visar underkläder från BhPia) och musikuppträdanden där alla är välkomna. Våra sponsorer bjuder på glögg och tilltugg, hoppas vi ses! Mer info i kalendern och på Facebook!


Klicka på banderollen för att följa insamlingen via vår digitala bössa!


Upplagan är numrerad från 1 till 750 vilket betyder att varje exemplar är unikt. Utgåvan är limiterad och kommer inte tryckas upp i fler exemplar, först till kvarn!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.