Varför förlorar rekryteringsbranschen sitt förtroende?

WISE Professionals har sedan länge jobbat specifikt med kandidatupplevelsen. Det kan verka självklart, men vi vet att många beslutsfattare, som varit i olika rekryteringsprocesser, själva eller när de söker personal, tyvärr inte alltid har positiva erfarenheter.

Efter en rundringning bland 100 chefer, visar det sig att hela 98% tycker att det finns en stor förbättringspotential hos leverantörer och kundföretag.


Hur kan kandidatupplevelsen användas och bidra till ett företags varumärke och skapa goda förutsättningar för affärer framgent?

Det vet Åsa Daxberg på WISE Professionals med lång erfarenhet inom området som också skrivit boken Happy Talent.

Kom och lyssna till hennes tips tillsammans med Ingrid Höög, VD på WISE Professionals. 

PerformancePotential har nöjet att bjuda dig till detta frukostseminarium 28 oktober.

Marika Skärvik, VD PerformancePotential

Berättar om hur moderna metoder han förbättra varumärke och kandidatupplevelsen för både kandidater och rekryterande chefer, genom att förstå hur preferenser styr våra val.

Att ta tillvara potential handlar inte bara om att mappa mot en roll utan också mot blivande chef och verksamhetens preferenser.


Åsa Daxberg är konsult på WISE Professionals med inriktning på kandidatupplevelsen. Hon är också författare till boken Happy Talent

Åsa Daxberg har lång erfarenhet som ledare och affärsutvecklare med erfarenhet av Change Management och rekrytering.

Hon är ICF certifierad coach med inriktning på utveckling av ledare och senior specialister.Frukostseminarium, 28 oktober, kl. 07.50 - 09.30, Sveavägen 98, Plan 2

Anmäl dig här senast 13 oktober, vi bjuder på frukost.Varmt välkomna 

Daniel Brodecki

Affärsutvecklare och rådgivare

PerformancePotentialSvårt att läsa, öppna mailet i webbläsaren

Avsluta konversation klicka här