Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev September 2015

Trigger - mycket användbart!

En väl inövad trigger är ett av det bästa hjälpmedel du kan ha, vilket yrke du än har och av vilken orsak du än har skapat din trigger.

Enkelt uttryckt - en trigger är en i förväg inprogrammerad/intränad rörelse, aktivitet, serie av gester, en mening osv som gör att du när du gjort just t ex den gesten kommer i fokus och är helt uppmärksam på vad du nu ska göra.

För andra används triggerna kanske för att skifta tillstånd. Från t ex extremt stressad till lugn och avslappnad. Eller möjligen tvärtom, inte till stress då utan till engagerat och aktivt fokus.

Du kan använda triggern till precis vad du vill och vad du behöver den till. Magiskt!

Så här gör du för att börja lära dig att använda en trigger. Du börjar alltid med att över tid träna in själva momentet du väljer. Följ punkt 1 - 4 nu och ändra sedan om som du vill när du fixar just denna.

  1. Sätt eller lägg dig ner och blunda. Andas med långa djupa andetag, där utandningen är dubbelt så lång som inandningen. När du känner att du slutat tänka på annat och bara kan fokusera på din andning knyter du t ex din högra hand.

  2. Du fortsätter med dina andetag och känner att du blir mer och mer avslappnad i alla delar av kroppen och dina tankar blir färre och färre och du hamnar i ett litet meditativt gött tillstånd.

  3. Släpp din knutna hand och titta långsamt upp och känn vilket härligt avspänt tillstånd du nu är i.

  4. Träna detta varje dag och till slut kommer du bara, precis var du än är  och när du vill, kunna knyta din högra hand och du hamnar direkt i detta lugna avslappnade tillstånd.

När du kommer så långt har du givetvis också efter din tid av träning fått in din trigger och också hamnat i ett klart mer fokuserat tillstånd bara av att göra denna träning med avkoppling.

Detta är ju nyttan och en av de stora vinningarna med den mentala träningen. Du hittar ett sätt att minska på grundspänningen i din kropp och kan använda din energi till precis det du vill. Du orkar mer och klarar att arbeta mer fokuserat längre tider.

Lär dig också nu att använda din trigger för att sätta dig i rätt energi och fokus för t ex ett tufft säljmöte. Funkar åt båda hållet liksom.


Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig! 

Beställ information

Beställ boken

DET FÖRSTA INTRYCKET - FÅR DU IHOP PUSSELBITARNA?
Framgång - Lär dig allt om det första intrycket via min bok - köp den via hemsidan eller maila mig! Mängder med tips och trix du inte kan vara utan!

Du har väl kollat in och följer min blogg! Nyttigheter, kunskap, tips och inspiration blandat med lite annat kul som ger dig energi!

En gåta:

En båt med en besättning på femton personer håller på att sjunka i närheten av en liten öde ö. Kaptenen har beräknat att båten kommer att förlisa om exakt 20 minuter, men han har bara en livbåt med plats för fem personer. Om en tur- och returresa mellan båten och ön tar nio minuter, hur många personer kommer han att kunna rädda?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Rolig men lite dålig kanske. En hot dog.

Stylingtips:

Gött väder i helgen och svårt att tänka sig att hösten snart är här. Däremot finns det tydliga tecken i alla butiker så här års då mycket av höstens kläder kommer tidigt.

Som alltid på hösten är det höstens (årstidens alltså) färger som är stora och så också i år. Tänk dig trädens alla löv som under hösten skiftar från grönt, till gult, till rött till brunt, till rost, kanel ja allt. Dessa färger och i synnerhet rött i alla dess nyanser är heta i höst. Mer vinrött än klarrött.

Ibland får färgerna lite av en annan karaktär när de återfinns i lite grövre material som det ofta gör på hösten. Stickat är alltid stort, så också i år. Här kommer också den vintervita färgen in.

Trots att jag knappt vill skriva det, då det inte passar så värst många, är polotröjan inne igen och gärna då storpolon där kragen är stor och lite mer löst hängande. Ger en mer maskulin stil som också är det som gäller när vi t ex pratar höstens kostymer, för både damer och herrar då...  

Mycket är inspirerat från 70-talet och störst av det är de breda och mycket gärna utsvängda byxorna. I alla olika materialer och gärna också mönstrade. Ihop med det passar det med grafiska mönster och toppar med print. Stort är också hundtandsmönstrade plagg igen. Det är himla snyggt!

Stort är också de materialer som är glansiga och lite metalliska. Ger både färg- och formeffekter till ditt ansikte och till din kroppsform, så välj att ha det glansiga och blanka på rätt ställe på din kropp så att du når den rätta effekten och får den helhet du är ute efter till dig.

Lycka till!

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.