Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommarens kurser hos SV

Vad ska du göra i sommar? Unna dig en sommarkurs. Du kan tex gå på målarkurs i Kläckeberga, lära dig betonggjutning eller glasfusing. 

Vi har också bästa tipset inför Mors Dag - ge bort ett presentkort på en kurs hos oss! 


Målarkurser Kläckeberga Lantcafé

Kom och skapa utomhus i Kläckeberga Lantcafés vackra trädgård i sommar. Låt dig inspireras av omgivningarna eller ta med dig egna bilder. Kursen är individanpassad och varje person får vägledning utifrån dennes bakgrundskunskaper, vilket gör att kurserna lämpar sig för såväl nybörjare som mer erfarna kursdeltagare. Picknick-korg med lunchbaguette, dryck, kaffe och kaka ingår.

Mer information och anmälan


Betonggjutning

Betong är ett härligt material att arbeta med. På våra kurser kan du gjuta vackra föremål som du kan ha ute på balkongen, i trädgården eller på fönsterbrädan. 

Betonggjutning Kläckeberga

Betonggjutning Timmernabben


Silversmide - helgkurs

Formge och tillverka dina egendesignade smycken i silver. Låt dig inspireras av din favoritdesigner eller designa något alldeles unikt. Kursen hålls i Margots ateljé som ligger i Patamalm i Mönsterås kommun.

Mer information och anmälan


Sommarkurs målning

En kurs för både dig som är nybörjare och även för dig som är en mer erfaren kursdeltagare som vill lära dig att skapa med/och utveckla ditt skapande med akryl, vattenlösliga oljefärger, gouache och blandtekniker med dessa. Måla fritt ur fantasin eller ta med dig egna inspirationsbilder/-texter. Välkommen till tre kreativa och inspirerande måndagar i Kalmar denna sommar!

Mer information och anmälan


Glasfusing

Gör smycken i en teknik som ger dig många möjligheter att få fram mönster, färger i alla möjliga variationer. Det här brukar ge mersmak och man kan prova olika kombinationer i det oändliga. 

Mer information och anmälan


Studieförbundet Vuxenskolan Kalmar län
0771-20 20 70 - kalmarlan@sv.se - sv.se/kalmarlan

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är deltagare hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.