Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej  på er människor!!
Här kommer en liten påminnelse om stundande marknad och festligheter här på Östergården 17 i Fagerhult Töllsjö. Jag kan inte nog understryka vikten av att ni som verkligen vill att detta ska bli av verkligen utför den handling som alltid gör så att saker verkligen blir av, nämligen betalar er biljett till festligheterna och bokar er plats på marknaden om så önskas. Om ekonomin tillåter så gör det redan NU eller hör gärna av er till mig om ni vill boka men vill betala senare. Läs längre ner i mailet om hur det hela går till. Ingen än jag blir gladare av att höra av er med frågor om det hela. Maila mig gärna på baragort@outlook.com
eller ring på 070 2057926
// Ulf Andersson

Det här nyhetsutskicket får du från oss av lite olika anledningar. Dels för att du varit på fest här hos oss förut, dels för att du medverkade som loppisförsäljare förra året, och dels för att vi tror och hoppas att du helt enkelt vill komma hit den 9 maj och ta del av det vi kan erbjuda. Sprid gärna detta nyhetsutskick vidare till dina vänner som du tror skulle uppskatta en dag och en kväll fylld med skratt och fest  på den svenska landsbygden. Låt oss presentera.......   

Fagerhults Byaloppis
& Retromarknad 2015

På dagen den 9 maj mellan kl 10:00 och 15:00 kommer Fagerhults Byaloppis & Retromarknad gå av stapeln här på Östergården 17 i byn Fagerhult strax utanför Töllsjö drygt 2 mil från Alingsås, 3 mil från Borås och 5,5 mil från Göteborg.

Byaloppisen arrangeras nu för tredje året utmed ängarna framfört vårt hus. I vårt egensinnigt designade garage kan du förlusta dig med kaffe & kakor, kokt korv både i papper och utan papper, ett digert bord av både hembakat och ''köpe'' godsaker kommer att finnas till försäljning.

På loppisen kan du ta del av tusentals prylar av olika slag och på retromarknaden kan du förlusta dig bort till en tid bortom denna. Prylar, bilar och musik från förr utlovas.

Allt detta till tonerna av Göteborgs absolut bästa semi akustiska ''Street'' blues rock 'n' roll band vid namn Dirty Old Bastards. Den som sett dom förut vill se dom igen och den som inte sett dom alls bör genast komma hit och göra det. Dirty Old Bastards spelade på den allra första byaloppisen och även på den första ''Mansion On The Hill'' festivalen här på gården och snacket går än på byn om hur fantastiska dom var, så vasegoda.

Gott om parkeringsplatser finns i direkt anslutning till loppisen. Bajamajor för den nödige och gott om usikt för den flanerande och grusade vägar för den promenerande.

Fagerhults Byaloppis och retromarknad är givetvis helt befriat från inträde för besökande och välkomnar unga som gamla, inflyttade och utsocknes, bönder och stadsbor, invandrande och utvandrande människor från alla jordens hörn.

Rock 'n Roll Bonanza 2015

På kvällen den 9 maj mellan 18:00 - 01:00 Kommer det att bli Rock 'n' Roll Bonanza hela kvällen och halva natten. Folkparken Tyrolens bästa cirkustält kommer återigen att vara rest i trädgården och diskokulan kommer att snurra. Som vanligt kommer det att spelas livemusik i tältet av diverse rock 'n' roll band av högsta kvalitét. I skrivande stund är 2 av 3, möjligtvis 4 band bokade och dessa band är ovannämda Dirty Old Bastards som kommer att skjuta av ett hejdundrande elektriskt rock 'n' roll set som första band ut i cirkustältet. Kvällens Psyckobillyband vid namn The Test Pilots även dom ifrån Göteborg tar sedan över och ger plats för kvällens huvudband som än så länge är hemligt. Som förra året kommer det givetvis att finnas discjokey till hands som kommer att fylla luckorna mellan banden och få dina fötter att vilja tokdansa och ditt hjärna att pulsera. 

Rock 'n' Roll Buss
Tur & Retur
Göteborg - Fagerhult

Det kommer även att gå en direktbuss från Shell stationen vid Nils Ericsson terminalen i Göteborg till Fagerhult och Kvällens Rock 'n' Roll Bonanza fest. Bussen kommer att utgå från Shell, Centralen på Stadstjänaregatan 3, kl 17:00 och gå i retur från Fagerhult kl 01:30 på natten tillbaka till Stadstjärnegatan 3.

Och hur gör man då
för att ta del av allt detta?

För att delta i dessa kulturyttringar så gör man klokast i att genast utföra följande handling:
Sätt in 150:- om du vill hyra plats på
Fagerhults Byaloppis & Retromarknad inklusive
bord och entré biljett till Kvällens Rock 'n roll Bonanza fest.

Om du ''bara'' vill komma på kvällens Rock 'n' roll Bonanza fest så kostar entrén 150:-

Vill du boka plats i bussen tur och retur
Göteborg - Fagerhult så kostar detta 350:- inklusive entrébiljett in på Rock 'n' Roll Bonanza.

Betala in på Bankkonto:
(Clearingnr)
8304-8
(Kontonr)
123 051 332-5

Betalningsmottagare:
Kulturbolaget Bara Gört HB
Bank:
Swedbank
Skriv en referens i meddelanderutan
(tex: förnam + efternamn,)

Maila mig sedan på baragort@outlook.com
och uppge referens på betalningen och för vad
den gäller.

Efter att betalningen kommit in på mitt konto
med efterföljande mail så får ni en bekräftelse av mig med ytterligare info om vad som gäller samt uppdateringar om hur det går med festen.

OBS!! Ingen inbjudan är giltig om ni inte skickar
mig ett mail och säger att ni har betalat
och för vad.

För dessa ynka penningar får du tre fantastiska liveband plus en fantastiskt Dj. Lägg till detta att
du kommer att vistas i en miljö som jag lovar att
du skulle önska att du kunde vara i oftare. Bar kommer att finnas för den törstige och
enklare mat för den hungrige.

En limiterad möjlighet att ställa upp en husbil eller husvagn kommer att finnas på ängarna runt huset.

Det är nu upp till er kära vänner att göra det hela möjligt genom att utföra den handling som alltid har fått saker att rulla framåt, nämligen att betala
er biljett. Ingenting är gratis och alla band och andra som kommer och uppträder och gör det hela möjligt ska givetvis ha ersättning för sin tid och sina utlägg.

Jag skulle uppskatta av hela mitt hjärta om ni betalade in dessa pengar NU. Eller så snart ni bara kan, desto snabbare vet vi alla om festen kan genomföras och verkligen bli av. Givetvis får alla tillbaka sina pengar om inte festen kan
genomföras på grund av för få betalande
besökare. Det är som jag själv brukar säga
att bara gört!!

Hjärtligt välkomna till

Fagerhults Byaloppis & Retromarknad
och Rock 'n' Roll Bonanza
den 9 maj 2015.
__
Mvh Ulf & Anne

Kulturbolaget Bara GörtFöljande band spelar på
Rock 'n' Roll Bonanza
2015


Vilket som blir det tredje bandet på årets Rock N' Roll Bonaza är just nu höljt i dunkel och kommer att offentliggöras först i nästa mailutskick.


The Test Pilots

Provlyssna på 
The The Test Pilots
HÄR


Dirty Old Bastards


Vem som kommer agera Diskjockey på årets Bonanza är även det en hemlighet och kommer att så vara fram tills det att det är läge att avslöja den stora hemligheten.

Vägbeskrivning till Fagerhult Östergården 17
hittar du HÄRDu får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.