UTBILDNINGAR HOS LINNEAS SIMSKOLA

Fri frakt 24 h

AnvÀnd koden Frifraktsep22 för att kunna bestÀlla det du behöver till simskolestarten fraktfritt i linneashopen. 

Och du... glöm inte att vi har fysiska instruktörsutbildningar igen!

Ludmilla


Aquaplane

Det smarta simhjÀlpmedlet som bara ger sÄ mycket stöd som barnet behöver. Kan anvÀndas vid ryggsim, bröstsim och som simplatta. 

Paketpris frÄn 165 kr/st

Handla nu

Skruttetenringar

Simfötter

Simfötter ger feedback pÄ barnets rörelser och lyfter upp benen i rÀtt simlÀge. Finns frÄn storlek 22.

Paketpris frÄn 139 kr/par

Handla nu

Babysimbyxa

Torpeder

VÄra supertorpeder Àr omÄttligt populÀra i simskolan. Att skicka dem till varandra och se hur de glider fram i vattnet Àr bÄde roligt och pedagogiskt.

4-pack för 69 kr

Handla nu


Fysiska utbildningar

Siminstruktör 0-2 Är 11-12 okt
Siminstruktör 2-5 Är 15-16 nov

Sedan 1997 har vi haft tusentals personer som har gÄtt vÄra utbildningar. Vi har kunskapen, entusiasmen och kÀrleken för att lÀra smÄ barn att simma!

PÄ plats i Uppsala utforskar vi detta pÄ djupet och du fÄr samtidigt ta del av Linnéas Simskolas verksamhet samt om du behöver Àven HLR-utbildning. 

Varmt vÀlkommen!

PÄ-plats-utbildningarna passar dig som behöver fÄ allt mycket intensivt pÄ en och samma gÄng och som har svÄrare för att strukturera studier pÄ egen hand. Du kan boka HLR/barnolycksfallutbildningen i tillÀgg under en av dagarna. 

Praktik 30 h tillkommer. 


 Siminstruktör 0-2 Är och 2-5 Är

Online i din egen takt!

Under 3 mÄnader har du tillgÄng till allt material och du tittar pÄ förelÀsningarna i egen takt. Detta passar för dig som vill varva teori med praktik och som vill ha en fyllig teoretisk utbildning. 

Du bör planera för totalt motsvarande tvÄ heldagars utbildning. Praktik 30 h tillkommer. 

Vi börjar och slutar med ett gemensamt Zoom-möte. 


SÀljer du simhjÀlpmedel?

DÄ rekommenderar vi att du visar dina kunder att du vet vad du sÀljer. SimhjÀlpmedel ska inte anvÀndas pÄ fel sÀtt. Det Àr viktigt att det ger stödet dÀr det behövs och inte för mycket och inte för lÄng tid. Vi vill inte att barnet ska bli beroende av att ha simhjÀlpen hela tiden. 

FörÀldrarna som köper simhjÀlp vet inte vad de behöver och vad de ska se upp med. 


VÀlkommen till oss pÄ Linnéas Simskola!

Linnéas Simskola har funnits sedan 1993 och har utbildat tusentals instruktörer sedan 1997. Utbildarna har alla lÄng och gedigen erfarenhet av att undervisa smÄ barn och deras förÀldrar de livsviktiga fÀrdigheterna i vattnet. Allt under hÀrliga och mysiga former förstÄs. Det Àr vattenglÀdjen som leder undervisningen framÄt!

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!