NYHETSBREV FRÅN VÄNSTERPARTIET STORSTOCKHOLM


Visst vill du vara en del av den största ringkampanjen partiet gjort?

22 augusti inleder ingen mindre än Nooshi Dadgostar telefonkampanjen Lyft luren! Telefonkampanjen är en del av strategin för att få direktkontakt med våra väljare. För dig som letar efter sätt att engagera dig på: detta är ett utmärkt tillfälle att bidra i valrörelsen! Samla ihop ett gäng från er partiförening och lyft luren.

18:00 ses vi på Kafé Marx för att ringa väljare, prata politik och tillsammans peppa inför valet. Alla är välkomna. Vi ses där!

Kommer ni att anordna en lokal ringstuga? Mejla och informera oss om det!

Anmälningsformulär Här.

Har ni frågor om ringstugan kan ni kontakta:

Niklas Vanhainen niklas.vanhainen@gmail.com


Engagera dig!

Vill du vara med och göra detta till det hittills bästa valet för Vänsterpartiet? För de flesta utgår engagemanget från den lokala partiföreningen, så det bästa är att du kontaktar föreningen där du bor. Du hittar alla partiföreningarna i Storstockholm HÄR 

Du kan också ladda ner Vänsterpartiets app Agera här:

Google play

Apple App Store 

Läs också mer om att engagera dig på https://www.vansterpartiet.se/engagemang/

Andra tips är att ha koll på Vänsterpartiet Storstockholm på Facebook och Vänsterpartiets spridgrupp


Valstugorna har öppnat

I lördags öppnade valstugorna på de flesta ställen runt om i distriktet, men än är det några kvar. Vi på distriktet hjälper gärna till om ni behöver stöttning med kandidatbesök, material m.m. Vi vill gärna veta när ni planerat in något särskilt så att vi kan få in det i aktivitetskalendern.

➤ Vill ni boka en kandidat eller anmäla aktivitetet? Hör av er till: boka.storstockholm@vansterpartiet.se

 

Vill du stå i valstugan på Sergels torg? Gå in i Zetkin och anmäl dig redan idag! Valstugan kommer ha öppet på vardagar kl. 10-18 och helger 11-15.

Ansvariga för valstugan på Sergels torg är Erika Murga, erika.muga@vansterpartiet.se och Niklas Vanhainen, niklas.vanhainen@gmail.com

 

Hör av dig till din partiförening om du vill möta väljare i en valstuga! Valstugor finns bland annat i: Vällingby, Högdalen, Farsta centrum, Södertälje, Rinkeby torg, Järfälla, Medborgarplatsen, Brommaplan, Solna C, Hallonbergen, Skärholmen centrum, Vallentuna, Norrtälje och på Liljeholmstorget.


Porten blir valhubb

Är du ny medlem som vill göra något men är osäker på hur? Är du kanske aktiv sedan länge och vill träffa likasinnade inför valet? Oavsett hur länge du har varit Vänsterpartist är valhubben något för dig.

Valhubben kommer att fungera som uppsamlingsplats för valarbetare, volontärer, aktivister, sympatisörer, nyfikna, partimedlemmar, väljare med flera som tillsammans organiserar oss inför valet 2022. Valhubben kommer även att fungera som uppsamlingsplats för aktuellt valmaterial. Allt från flyers och affischer till ballongmaskiner, merch, Nooshi som pappfigur mm.

Här kommer det alltid att finnas aktiviteter där du kan bidra och du kommer få tips och råd om hur du på ett enkelt sätt kan bidra till valarbetet i distriktet.

Följ oss på Instagram och Facebook för uppdateringar om events och händelser kring valrörelsen!Facklig valrörelse och branschföreningar

Om du är fackligt intresserad/engagerad eller förtroendevald i en fackförening hoppas vi att du inte missat att det även går att vara medlem och engagera sig i en branschförening! Branschföreningarna är partiföreningar där medlemmarna arbetar inom samma bransch och, i de flesta fall, är med i samma fackförbund. Du hittar en lista på branschföreningarna och kontaktuppgifter inom distriktet här.

Det går att vara medlem i både branschförening och geografisk partiförening och du kan välja vart du vill ha ditt huvudmedlemskap. om du vill gå med i en branschförening kan du kontakta storstockholm@vansterpartiet.se och ange vilken branschförening du vill gå med i.

Fackliga utskottet har sammanställt branschföreningarnas hittills planerade aktiviteter i valrörelsen.

 

På Facklig Vänsters sida hittar du även aktuella fackliga frågor och länkar till olika sidor och grupper på sociala medier. Du kan även läsa och prenumerera på Vänsterpartiets facklig-politiska nyhetsbrev.


facebooktwitterinstagramhomepage

storstockholm@vansterpartiet.se

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!