Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Endags-inloggning

Vill du titta närmare på våra livsstilsmaterial för att se hur de kan användas i ert före- byggande och hälsofrämjande arbete skriver du "endags-inloggning" i ämnesraden. 

Genom att följa vår SKHL-guide uppfylls Skolverkets och Skolinspektionens krav.

Livsstilsmaterial om sömn, stress, skärmar mm. till specialpris

För att underlätta arbetet för barns och ungas psykiska och fysiska hälsa erbjuder Ung Livsstil samtliga material till reducerat pris under höstterminen 2022.Livsstilsmaterialen är pedagogiskt utfromade och ämnade att använda i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet på skolan. 

Våra material är lättillgängliga och enkla att använda av både elevhälsans personal och lärare. Vi har material för förskolan upp till gymnasiet om bland annat sömn, stress, skärmar, pubertet, tonårshumör och hormoner mm. 

Under höstterminen har ni möjliget att prova på materialen till reducerat pris. För endast 2995 kronor får ni tillgång till samtliga material tom den 31/12. Moms tillkommer.

Klicka på länken i  vänsterkolumnen och följ instruktionen för att få er endags-inloggning.

Livsstilsmaterial

Tack Ing-Marie Wieselgren för allt du gjort för att främja psykisk hälsa hos barn och unga!

Ing-Marie Wieselgren var en fantastisk person som med ett oförtrutet driv och engageman ledde hela Sveriges arbete för barns och ungas rätt att må bra. Det förebyggande och hälsofrämjande arbetet för barn och unga måste fortsätta. Ingen kan ersätta Ing-Marie och det arbete hon gjorde men alla vi som jobbar för och med barn och unga måste nu ta i ännu mer och orka för att se till att ingen ska behöva må så dåligt att man tar sitt eller någon annans liv.

Ett sätt att bidra är att skänka en valfri summa till Hjärnfondens insamling som Ing-Maries familj startat för att hennes arbete ska kunna fortstätta genom oss andra. Här kan du lämna ditt bidrag till forskning om psykisk ohälsa och suicidforskning. 

Följ och gilla Ung Livsstil på sociala medier

FacebookYouTube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!