Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Sommar och semester 

Hej! Hoppas du mår bra och har möjlighet att få lite sommarledighet! Här på Amuletten har vi öppet hela sommaren och jobbar på för att kunna leverera beställningarna så snabbt som möjligt. Vi har även startat vår Sommar-rea lite smått. REA-kategorin fylls på med nya produkter allt eftersom. Samtidigt fyller vi på butiken med NYHETER och annat. Hyllan med doftoljor har fyllts på med nya dofter. Ny bland Willow Tree-figurerna är "Little Things" och "Angel of Courage". Avdelningen med Japansk rökelse är också påfylld. 

Som Månadserbjudande.i Juli har vi 20% rabatt på Kläder och Väskor och Tvål och Schampo. Där hittar du bl.a. handgjorda sisalväskor och svala och bekväma kläder som tar lite plats i packningen om du ska ge dig ut på resa. Med en fast Schampotvål, balsamkaka och Miswak-pinne blir packningen lätt. Glöm inte Floridavatten nu när det är varmt! Det har en svalkande effekt!

Missa inte våra speciella nyhetsbrevserbjudanden. Beställer du via erbjudande-länken, får du tillgång till priser som är bara för dig som läser det här brevet.

Håll även koll på Veckans Fynd. Där har vi nya erbjudanden varje vecka. 

Du vet väl att du får gratis frakt om du handlar varor för 600 kr eller mer hos oss!

Vi önskar deig en härlig sommar!

Gunilla m medarbetare

NYHETER!

Vindspel Woodstock Pluto Black

Musikaliskt stämt vindspel i brunt trä med svarta metallrör

499:-

Kofta - Virkad

Virkad cardigan med knytning. Onesize

Ord.pris: 319:-

Nu:255:-

Blad med Ganesha Rökelsehållare

Rökelsehållare i metall. Nu även guldfärgad

95:-

Åter i lager!


Drömfångare 5 ringar vit

Drömfångare från Bali Största ringen är ca. 22 cm.

139:-

Vindspel i Bambu med kokosnöt

Välj bland olika storlekar 70, 90, 110 cm

Från 125:-

Shamantrumma med naturligt skinn

Trumma 50 cm naturligt skinn (get) svart, brun och vit. Hantverk!

1520:- 


Månadens erbjudande: 20% på allt i kategorierna Kläder & Väskor och Tvål & Schampo.


Aromalampa - Sol

Aromalampa i täljsten med solmotiv. Höjd ca 11 cm. Bredd ca 9 cm

Ord pris 185:-   Nu 125:-

Satya Natural Sandal

Rökelsepinnar från Satya med mild doft av Sandelträ.

Ca. 15 gram

Ord pris 29:-   Nu 15:-

Vindspel - Rustik stil

Vindspel i metall. Med sol och måne.

Total längd ca 85 cm.

Ord pris 259:- Nu 169:-


Restips

Semestertips!

Amuletten har sin verksamhet i Sollefteå, en inlandskommun ca.10 mil nordväst om Sundsvall, och ca 8 mil inåt landet från Världsarvet Höga Kusten. Här i trakten finns fin natur med möjligheter till upplevelser för både kropp och själ. Mer om vad du kan se och göra hittar du bland annat HÄR! Det finns gott om utomhusaktiviteter som bad, vandring, fiske, flottfärder  och kajakpaddling. I år har vi ju dessutom möjlighet att samlas vid olika evenamang igen! Sista veckan i Juli arrangeras Nipyran här i Sollefteå, och 4 - 6 Augusti samlas vi kring eldarna på Urkult-festivalen i Näsåker, ca 4 mil från Sollefteå. Där finns även en av Europas största hällristningsplatser med ca. 6000 år gamla hällristningar, och Gudinneutställningen Kvinnominne - Efter tusen år av tystnad. Utställningen har inte öppet dagligen, men det går att ringa och boka tid för guidad visning. Amulettens egen lilla Gudinneavdelning hittar du HÄR Vi har även nära till Prästmon och Hola Folkhögskola. Där hittar du Häxmuséet - Tidens tro drabbar människan, en utställning om Häxprocesserna som ägde rum på 1600-talet. En historisk men ändå aktuell utställning. Just nu visas även musikalen "Det stora oväsendet" med samma tema. Det bästa av allt att se och göra i Sollefteå är ju ändå att besöka Amulettens lokala butik! Om du har vägarna förbi i sommar är du hjärtligt välkommen på besök! Vi finns här Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag kl. 11-16. Vi uppdaterar våra lokala öppet-tider på vår lokala FB-sida.

Hoppas din sommarblir fylld det just du önskar!

Ha det gott! Kul om du tiitar in!


Amuletten nätbutik
www.amuletten.net

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!