15 ÅRS JUBILEUM!

 NU PÅ FREDAG-LÖRDAG 1-2 JULI SÅ FIRAR VI 15 ÅR!

När vi öppnade vår första butik vid Järva krog i Solna för 15 år sedan så var vi troligtvis Europas minsta hockeybutik. På 100 kvm yta så hade vi butik, lager, slipverkstad och tryckeri. Några kanske minns när ni fick trängas på vår hemmasnickrade träbänk för att prova skridskor? Efter 10 år så växte vi ur lokalen och flyttade till Växlarevägen och kunde erbjuda skottramp för att testa klubbor och scanning av fötter inför skridskoköpet. Tack vare många nya och trogna kunder har vi nu tagit nästa steg och öppnat Europas största hockeybutik! Framförallt så är vi störst på skridskor villket är den viktigaste delen i en hockeyspelares utrustning. Det är där vi  investerar mest tid och pengar i utbildning, maskiner och lagerhållning. Vi satsar nu ännu mer på custom skridskor och med hjälp av våra leverantörer BAUER och CCM kan vi erbjuda exklusiva customrum där ni kan få personlig service. Med dessa rum är vi ensamma i hela världen! Där kan vi även hjälpa er att designa och prova ut custom klubbor, målvaktsprylar samt hjlämar för utespelare! 

Under jubileumsdagarna ger vi 15% rabatt på allt i butiken!

Obs! Rabatten gäller endast lagerhållna varor, ej custom eller beställningsvaror. Ni kan ej lägga undan varor till jubileumsdagarna. Rabatten gäller endast i butiken och ej på webben. 

Tänk också på att ni som är registrerade som kunder även får 5% i bonus på alla köp. 

VÄLKOMNA!


NÅGRA ANDRA HÖJDPUNKTER FÖR DAGARNA:

- MARSBLADE finns på plats för test av nya Marsblade Kraft Crew (inlines med Marsblade teknologin). De lottar även ut ett par till er som testar dem. 

- Goodiebag för de första kunderna som handlar.

- En gratis burgare hos BRÖDERNAS (vår granne med de bästa burgarna) för alla som handlar för över 1000 kr. 

OBS! SLIPNING

Vi kommer inte att slipa något under jubileumsdagarna. All slipning som lämnas in slipas under nästa vecka.


HÄR FINNS VI

NYA ADRESSEN ÄR:

VALLGATAN 30 I SOLNA (klicka för google maps)

Det är lätt att komma till oss med bil, pendeltåg (Ulriksdals station), buss (509), flygbussarna (hållplats järva krog). 

Tänk på att det alltid är som mest kunder direkt när vi öppnar samt Lördagar. 

OBS! PARKERING

Under jubileumsdagarna hänvisar vi samtliga kunder till parkeringsgaraget som ligger ovanför oss i samma hus. Ta sedan hissen ner till butiken. Det finns 700 parkeringsplatser i huset. 


facebookyoutubeinstagram

ÖPPETTIDER I BUTIKEN JUST NU:

MÅNDAG-TORSDAG 11-19

FREDAG 11-18

LÖRDAG 11-15

TIDSBOKNING

MÅNDAG-TORSDAG 11-19

FREDAG 11-18

Tidsbokning

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!