Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Snabba leveranser, flera betalsätt och personlig service!

Hej! Hoppas du har det bra och njuter av den ljusa tiden! Midsommarhelgen kommer ju lite sent i år, men  Midsommarsolståndet infaller alltid 21/6. Läs mer om det längst ner i brevet.

Här på Amuletten har vi fått in fina Navajo-hantverk som skallrorläderhalsband med drömfångare och silversmycken. I vår Ängla-kategori hittar du åter Ärkeängeln Mikael och Änglastenar! Nya skrin till ex.vis Tarotkort hittar du HÄR! Även hyllorna medEteriska oljor har fyllts på. Citronella-olja passar bra att ha i aromalampan för att hålla myggen borta. Citronella finns även bland våra rökelser. Hyllan med Massageoljor och Vegetabiliska oljor är också påfylld. Hallonfröolja är en "torrare" olja som lätt går in i huden och ger lite extra skydd mot solskador. Den är mycket dryg och kan blandas med andra oljor beroende hudtyp. Klangskålar har vi också fått in!

Kom ihåg att kolla in Veckans Fynd (nytt varje måndag) Den här veckan ut har du möjlighet att köpa 100 gram Nag Champa för endast 85:-

OBS! Gratis frakt om du handlar för över 599 kr och du kan välja om du vill ha det levererat med DHL eller PostNord. PostNords 1:a klass varubrev som inte ryms i postlådan, lämnas utanför dörr eller hängs på postlådan. Vill du hämta paketet hos ombud rekommenderar vi DHL. Paket över 2 kg, skickas alltid med DHL. 

Vi önskar dig ett fint Sommarsolståndsfirande och en glad Midsommar!

Gunilla m medarbetare


Nyhetsbrevserjudande!

20% rabatt på Månadshängen och Amuletter

Nu är det lättare att hitta det du söker bland våra Månadshängen och Amuletter. Fina att ge som gåva. Rabattkod:JUNI0621 ger dig 20% rabatt på alla Månadshängen och Amuletter vid beställning före 21/6.


NYHETER

Skrin - Sheeshamträ

Handsnidad låda i sheesam trä med hörn i mässing.

245:-

Halsband - Shungit

Månformat hänge av Shungit med svart knytrem. 

149:-

Nyckelring med rå kristall

Nyckelring med rå kristall. Ametist och Citrin.

85:-


ÅTER I LAGER!

Chakraset i påse

Påse med 7 trumlade chakrastenar 

159:-

Ärkeängeln Mikael

Utsökt detaljerad ärkeängel.

419:-

Hänge - Sol. Bärnsten & silver

Silverhänge med infattad bärnsten. 

189:-


NYHET: Miswak naturlig tandrening

Miswak, tandroten från Arabien rekommenderas av Världshälsoorganisationen. Ett måste för kaffe- och tedrickaren! Vita tänder helt naturligt. Ta av bark ca 1cm upp på pinnen, tugga på roten och borsta sedan tänderna vita med "borsten". Perfekt att ha med vid övernattning i naturen! 


Willow Tree15%

Som MÅNADSERBJUDANDE i Juni har vi 15% på alla änglar och figuriner från Willow Tree. Underbara fina presenter som säger så mycket! Konstnären Susan Lordi använder familj och vänner som modeller för att fånga ett ögonblick i tid, eller uttrycka en känsla. Figurerna gjuts från hennes handsnidade original och målas sedan för hand.  

Facebook/Instagram

Länk till vår Facebook-sida finns HÄR och följ oss gärna på Instagramamulettenisolleftea


Sommarsolståndet

21/6 är årets längsta dag, Sommarsolståndet, den dag då solen står som högst på himlen och natten är som kortast. Sommarsolståndet är sommarens och ljusets högtid. och firas i många länder och kulturer, men främst på norra halvklotet, och kallas även Litha, Alban Hefin eller Summer Solstice. Nu når allt i naturen sin höjdpunkt. Nu firas jordens överflöd och skönhet.

Midsommar har traditionellt setts om en tid då magiska krafter är i rörelse. Naturen står i sin vackraste skrud och det sägs att vid skymningen den här dagen öppnas portarna, och slöjan mellan världarna anses vara särskilt tunn. Naturens inre krafter, som en del ser som "älvor" och andra naturväsen, är det enligt gamla traditioner störst chans att få se vid denna tidpunkt. Tiden ses som speciellt gynnsam för spådom och magi, men även för sjukdomsbot. Seden att placera 7 sorters blommor under huvudkudden för att se sin tillkommande lever ju fortfarande kvar. Hälsa naturväsena välkomna så kanske de välsignar dig med lycka och visdom. Passa på att vara ute och ta emot all livgivande energi. Nu är naturens krafter som starkast, och det är bra tillfälle att samla in magiska örter och andra växter för användning under resten av året. En del av det som kan behövas för ditt magiska arbete kan du hitta i vår shop.

Örter: Lavendel, Kamomill och Ros.

Rökelse som passar bra nu är bl a Frankincense, Ros och Lavendel.

Om ni har frågor, får ni gärna kontakta oss via butiken@amuletten.se
eller ringa till oss: tel: 0620-127 77
[ Telefontid: 10-15 mån/tis, tors/fre ]


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!