Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Påfyllning av mjukisdjur

Flera av våra mjukisdjurleverantörer har haft och har problem med leveranser tyvärr men nu har vi fått påfyllning och nyheter av en del! Kolla in hela listan på alla fina mjukisdjur som finns här: 


Nyhet - Flaggor!

Efter önskemål har vi börjat lägga ut trädgårds- och husflaggor (fasadflaggor) i webbutiken! Det finns många raser och motiv så än så länge har vi bara hunnit med ett fåtal raser men om du är intresserad och inte ser din ras än så skicka ett mail så lägger vi med den på listan och hör av oss när/om det finns flaggor med din ras =) Stång ingår ej.


Perfekt årstid att smycka bilen!

Vi har många vackra, fina, roliga, snygga bildekaler - det finns något för alla! Framför allt har vi ett stort antal hundraser representerade. De mest populära är on board dekalerna som kan beställas för insidan eller utsidan av rutan. Vi har även många olika varianter i färg för utsidan av bilen. Ta en titt på alla här: 

Bildekaler - ny kategori!

För att göra det enklare och se alla bildekaler som finns med just din hundras, har vi samlat alla under en ny kategori som heter just Alla bildekaler. Betydligt mer överskådligt! =) Kolla in den nya kategorin här:
ALLA BILDEKALER


Ny strumpleverantör!

Vi fortsätter att fylla på med fina strumpor! Nu från en ny leverantör dessutom! Ta en titt på strumpor, pyjamasbyxor och annat mys här:


Nu går det att beställa krukfötter igen! Ny pot buddy - cocker spaniel!

Leverantören av krukfötter har också haft leveransproblem men nu har vi äntligen fått en möjlighet att ta in det som redan är beställt samt det som beställs snarast!

Krukfötterna pryder fint krukor inne som ute och är ett måste i hundälskarens trädgård =)

Läs mer och beställ här:


Det var allt för idag! =) Tusen tack för att ni är världens bästa kunder!
Bamsekramar från Jenny

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!