Hej!

 Idag är det Sofia-dagen och det firar jag med rabatt på ALLT i webbutiken hela veckan.

25% rabatt på alla ordinarie priser. Det erbjudandet gäller till och med söndag 22 maj.

Varorna i REA-kategorin är utgående varor och dom har mer rabatt. Dom priserna gäller tills vidare, ända tills varan är slutsåld.

Det behövs ingen rabattkod, alla priser är redan ändrade så välkommen in i webbutiken och kika. Hoppas du hittar något du gillar :)

Den här veckan har jag öppet i butiken i Vretstorp onsdag kl 16-19 och lördag kl 11-13. Självklart rabatt på allt där också :)

Det går jättebra att reservera varor i webbutiken som du sen hämtar i butiken. Gör en beställning och lämna ett meddelande i kassan där du skriver "hämtas i butik".
Betala via Klarna så att ordern går igenom, sen när du hämtar dina varor så väljer du om du vill ha kvar Klarna som betalsätt eller om du vill betala i butiken. Betalar du i butiken makulerar jag bara ordern hos Klarna, vill du ha kvar Klarna plockar jag bort fraktavgiften sen aktiverar jag din order. 

På Kristi himmelsfärdsdag torsdag den 26 maj kommer det vara loppisar lite här och där i Vretstorp och då tänkte jag ha öppet en stund i butiken. Jag har inte spikat tid än, ska kolla lite hur dom andra har öppet. Jag skriver öppettid på hemsidan och lägger ut på facebook/instagram i början av vecka 21.

Ha det gott!

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!