Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Photo: Björn Wärnberg 2021

Pantaenius Bohusracet är Svenskt Mästerskap i Distanskappsegling Doublehanded

På Seglardagen 2:a april beslutades i enlighet med Svenska Havskappseglingsförbundets motion om SM status för Distanskappseglingsmästerskapen med tydlig majoritet bland de närvarande och de anslutna på distans.Detta innebär att de nu utlysta seglingarna Svenskt Distanskappseglingsmästerskap Doublehanded 2022 i samband med Pantaenius Bohusracet och Svenskt Distanskappseglingsmästerskap Fullcrew 2022 under SRS får fullvärdig SM status och att vinnarna kommer erbjudas delta i Seglingens Mästare till hösten i likhet med andra SM vinnare.

Segelsällskapet Viken-Ägir i Uddevalla och Svenska Havskappseglingsförbundet är mycket glada för detta ställningstagande och förtydligande som vi är övertygade kommer hjälpa arrangörer och seglare till högre kvalitet på seglingar såväl som deltagare och att breddseglingen i Sverige får ett erkännande.


Allt detta får du när du seglar Pantaenius Bohusracet

Anmäl senast 30 maj för 1600kr, därefter är efteranmälan möjlig till 21 juni för 1900kr

- mat för två, dig och din gast, i Uddevalla torsdag kväll 30 juni

- hamnavgift i Uddevalla

- deltagande i västkustens största shorthanded race, nu även SM

- racetröja att bära med stolthet

- du kan följa konkurrenterna och dina vänner kan följa dig i appen TracTrac

- hamnavgift i Smögen

- fisksoppa efter målgången i Smögen

- en seglingsupplevelse utöver det vanliga . . .


Följ racet med TracTrac

Deltagare och supporters kan följa racet i appen TracTrac. Ladda ned den och välj Pantaenius Bohusracet i arrangemangslistan.

För PC

App För iPhone

App För Android

TracTrack PBR2022
TracTrack PBR2022

För att delta i Svenskt Mästerskap Distanskappsegling Doublehanded krävs

Rätt SRSs för Pantaenius Bohusrace

Det är hög tid att skaffa mätbrev med rätt SRSs till Bohusracet. Det tar alltid 10 dagar från ansökan till dess mätbrevet kommer. Sista dag för anmälan till racet med startavgift 1600kr är 30 maj. Underlätta för oss som arrangör och anmäl med rätt SRSs om möjligt.

 För er som är anmälda och har uppdaterat mätbrevet efter anmälan, ber vi att mejla en pdf av mätbrevet till kappsegling@vikenagir.se . Vi uppdaterar SailRaceSystem med SRSs, det kan man inte göra själv efter att anmälan är gjord. Det kan dröja innan vi gör uppdateringen, vi gör ett antal åt gången. Senast en vecka innan racet ber vi er kontrollera att ert SRSs stämmer, om inte mejla oss. Ladda ned ett mätbrev på mobilen och visa upp det vid registrering i Race Office är ni snälla.

 Mätman Tommy Andersson kan hjälpa till på västkusten, ni når honom på tommyvksf@telia.com eller 0703 944934

Mer om mätbrev SRSs finner ni här:https://www.svensksegling.se/.../srsenskiltanpassatmatbre...


Pantaenius Bohusracet på Facebook


Sponsorer
facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!