Nyhetsbrev med det allra senaste från GUINOT. Problem att ladda ner det? Se det i webbläsaren

GUINOT logo
Våren är här och det är hög tid att upptäcka Guinots alla kroppsprodukter och behandlingar.

Våren är här och Guinot har lanserat sina "vårnyheter". Salongerna står redo för att låta dig inspireras och botanisera bland intensivbehandlande serum, lystergivande detoxmask och sommarens absolut härligaste doft! I detta nyhetsbrev presenterar vi några av vårens nyheter. Men tips (!) gå förbi Din Guinot-salong idag och upptäck dina nya favoriter!

PLAISIR d'ÉTE
Sommarens doft Plaisir d'Éte ger känslan av en barfotapromenad genom ett daggbestrött gräs i en sommarträdgård där dagen gryr. Toner av Pion, Magnolia och Hyacint väcker våra sinnen. Längre in i trädgården möts vi av noter av Rosenblad, Jasmin och den syrliga fräschören från vit Persika. Sammetslena toner av Sandelträ och Vit Mysk ger djup och en lätt sensuell sötma…

Plaisir D’Été är en bodyspray specifikt formulerad för att kunna bäras på sommaren. Vårdande olja från Kameliablomman ger näring och skyddar huden mot uttorkning samtidigt som den sveper in huden i den härligaste av dofter.

I Asien är Kameliablomman den första blomman att blomma, den förkunnar vårens ankomst och i Japan är den en symbol för odödlighet…

Den är mycket mild, skyddande, mjukgörande och med lugnande egenskaper för huden. Dess subtila och behagliga doft gör den idealisk för användning i hudvård för torr hud.

Plaisir d'éte är skapad för att vårda och skydda huden samtidigt som den omger huden i en unik och välgörande doft. 

Pris: 645:-

PLAISIR d'ÉTE - Exklusiva blomextrakt som skapar känslor och har vårdande egenskaper

LONGUE VIE + ANTI-AGEING SERUM¨; EN “INFUSION”  AV UNGDOM FÖR HUDEN

SERUM LONGUE VIE+
Serum Longue Vie+ kan liknas vid en ’infusion’ av ungdom för huden. Det ikoniska Longue Vie komplexet här i egen högre koncentration förser huden och alla dess nyckelceller med alla de näringsämnen som är essentiella för dess optimala tillväxt och liv. Hyaluronsyra - en fragmenterad för att stimulera syntesen av kroppsegen hyaluronsyra samt en med större molekylstorlek som fäster i linjer på hudytan. Där agerar de som molekylära ’svampar’, de absorberar vatten, expanderar och fyller synligt upp rynkor och ökar hudens återfuktning med långtidsverkande resultat.

Appliceras morgon och kväll på noggrant rengjord hud. Stryk ut över ansikte och hals och avsluta med lämplig vårdande crème. För bästa resultat används Serum Longue Vie+ som kur efter perioder av stress, sjukdom eller när huden behöver en extra boost för att fungera optimalt. 

Pris: 1.495:-

Masque BiOxygenen- skapad för att frigöra huden från olika typer föroreningar, likt en magnet fångar den tungmetaller från hudytan. Samtidigt får huden en tunn skyddande film som försvårar för nya föroreningar att fästa.

MASQUE BIOXYGÈNE
Luftföroreningar, avgaser, rökning och mikrobiella föroreningar påverkar huden negativt. Masque Bioxygène renar huden från föroreningar och har förmågan att fånga tungmetaller likt en magnet. Samtidigt bildar masken en skyddande film på hudytan som försvårar för föroreningar att fästa på huden. Masken verkar dessutom syresättande, lystergivande och hjälper huden att lättare absorbera aktiva ingredienser.

Huden återfår sin balans och strålar av ny klarhet och fräschör. Formulan är rik men luftig likt grädde i sin textur. Huden lämnas ren, len och mjuk utan känsla av stramande eller torrhet.

Applicera ett tunt lager över ansiktet, undvik ögonkonturen. Låt verka 10 minuter och skölj sen av med ljummet vatten. För bästa effekt komplettera med övriga Bioxygène-produkter.

Pris: 590:-


Vi skickar till dig!
Alla våra Guinot-salonger har möjlighet att skicka produkter, perfekt för dig som inte har möjlighet att besöka din salong! Ring eller mail din salong så hjälper de dig med konsultation, råd och vägledning på hur du kan förbättra och bibehålla din hudhälsa hemmavid. 

Leverans sker via DHL till närmaste ombud/service point.

Vi levererar till ditt närmaste ombud via DHL
Where Science Meets Skincare
facebookinstagramhomepage

Du får detta Nyhetsbrev eftersom Du anmält dig till vårt mailutskick på vår hemsida www.guinot.se
Vill Du avsluta Din prenumeration av GUINOT Nyhetsbrev? Klicka här

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!