Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nr 11 2022


Hej på er

Trotts att vi inte hunnit avsluta denna tävlingssäsong så har vi släppt nya datum för tävlingsåret 2023. Alla mästerskapstävlingar är beslutade om och ni hittar information o dagens Cheerinfo. För övriga tävlingar 2023 får ni kika in på vårt årshjul på hemsidan som kontinuerligt uppdateras med nya datum när tävlingar sanktionerats från oss.

Vi flyttade fram sista datum för ansökan om projektmedel för utbildningsstöd några dagar för att ge alla en möjlighet att söka. Dessa ansökningar ska nu behandlas och där efter kommer vi öppna upp våra utbildningar för anmälan. Vi kommer meddela er alla via mejl och i sociala medier någon dag innan detta sker och vi hoppas kunna öppna upp i nästa vecka som utlovat.

Skriv upp den 30 september i er kalender, kontakta sen er RF-SISU konsulent och se på hur just NI kan vara med på Idrottens dag som kommer genomföras inom rörelsesatsning i skolan över hela landet. Se till och var med i din kommun och visa upp cheerleading för skolungdomar och barn.

I helgen är det RM/SM i Nyköping, ännu en gång kommer tusentals cheerleading glada människor samlas och tävla!

Jag önskar alla tävliande lag ett STORT LYCKA TILL, själv kommer jag heja fram er alla hemifrån Halmstad då jag inte kommer vara på plats denna helg. Men mina kollegor kommer finnas och ta hand om er i helgen och se till att sista mästerskapstävlingen för denna säsong blir toppen för er alla!

High Five och LYCKA TILL!

Kia
Föreningskonsuelnt


Biljetter RM/SM 2022

Biljetter till helgen för RM/SM den 14-15 maj i Rosvalla Nyköping. 

Vart köper man biljetter?

Lördag 14 maj


Söndag 15 maj

Vad kostar biljetterna?
Biljetterna kostar 200 kr plus serviceavgift.  

Hur betalar man biljetterna?
Betalning görs direkt vid köp av biljetterna, antingen via kortbetalning eller swish. Vidare instruktioner kommer från Billetto i samband med köpet.

Behöver vi köpa biljetter till barn?
Barn under 7 år som sitter i förälders knä, behöver inte köpa biljett. Om barnet behöver egen plats, behöver ni köpa biljett åt ert barn. 

Kan jag returnera ett biljettköp? 
Ingen återbetalning görs av biljetter.  

Var hittar jag scheman för tävlingen?
Du finner scheman för tävlingen här:

RM/SM 2022


Mästerskapstävlingar säsongen 2022/2023

Här finner du tävlingsdatum för SCF mästerskapstävlingar säsongen 2022/2023! 

DM Norra 2023-02-18 - Luleå, Luleå Energi Arena

DM Södra 2023-03-11 - Malmö, Baltiska Hallen

DM Stockholm 2023-03-25 - Nyköping, Rosvalla Arena

DM Mellersta 2023-03-26 - Nyköping, Rosvalla Arena

RM & SM 2023 2023-05-20 samt 2023-05-21 - Nyköping, Rosvalla Arena


Idrottens dag 30 september

Fredagen den 30 september arrangerar Riksidrottsförbundet Idrottens dag tillsammans med skolor inom rörelsesatsning i skolan, över hela landet. Nu vill de bjuda in föreningar att vara med på en av årets viktigaste dagar.

RF har arrangerat Idrottens dag runt om i Sverige sedan 2017. Det har gjorts både genom publika evenemang och evenemang för skolan. I skolan kan ni nå alla barn, även de som ännu inte hittat till idrotten. Ta chansen att representera idrotts-rörelsen och bidra med rörelseglädje och kunskap om er idrott samt visa vilka möjligheter som finns i er förening. Varje deltagande skola planerar sin egen dag och blir en del av den stora helheten. Men alla skolor uppmanas att i möjligaste mån göra det i samverkan med Idrottsrörelsen.

Kontakta kontaktpersonen för Rörelsesatsningen i skolan i ditt RF-SISU distrikt för att sätta i gång och planera!


Kansliets öppettider i sommar

Sommaren är på antågande och vi kommer hålla kansliet stängt under vecka 28-30 i år.

Vi nås på mejl vid akuta ärenden och då mejlar ni scf@cheerleading.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!