Hej!

Äntligen kan vi hälsa sköna maj hjärligt välkommen, årets kanske mest efterlängtade månad. Vårt avlånga land blir nu sakta men säkert varmare och vi svenskar får chansen att tina upp lite ;) Det här är månaden då allt känns möjligt, den underbara sommaren ligger framför oss med långa sköna dagar och vi kan spendera den mesta tiden utomhus om vi vill. Tänker på det extra mycket så här års att det är otroligt lyxigt att bo i ett land med fyra årstider, alltid finns det något att se fram emot :)

Jag är väldigt svag för figurer och statyer, stora som små, och verkar hitta nya fina hela tiden :)

Kärlekspar finns i flera varianter, jättefina som bröllopspresent.

Batteriljusen med den fina naturtrogna lågan finns nu i både snurrad och bubblig design och även som en komplett glaslykta i två storlekar. Se alla nya modeller och färger i webbutiken.

Palmer, delfiner, rosetter, bin, luftballonger, sköldpaddor, körsbär, fjärilar, elefanter mm - Snö of Sweden har kommit med många nya fina små örhängen. Välkommen i webbutiken och kika.

 Vecka 20 kommer jag ha öppet i butiken i Vretstorp, närmare bestämt onsdag 18 maj och lördag 21 maj. Mer info kommer när det närmar sig.

Webbutiken är ju alltid öppen och det går fint att beställa där och sen hämta varorna i butiken. Jag är i butiken varje dag så vi bestämmer bara en tid som passar :)

Ha det gott!

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!