NYHETSBREV FRÅN RATRIKA.SE

NYHET - WILMA FRÅN NDLWRX

Nytt sockgarn från NDLWRX

Perfekt sockgarn för stickor 3 mm. 

75 % Superwash Ull, 25% Polyamid. 

100 grams nystan = 425 m

Stickfasthet: 26 m stickor 3 = 10 cm. 

Maskintvätt 30-grader. Använd EJ sköljmedel. 

Mönster till enkelsockor storlek 22 - 45 i banderollen. 


VIKING ECO HIGHLAND WOOL

Ett fantastiskt garn som är mycket mjukt och fint och passar till det mesta. 

Eco Highland Wool är ett garn som består av 100% ull från Merinosauer. De går fritt på fjälltopparna i de Andiska fjällen hela 3000 m över havet! Det varma och friska klimatet gör garnet unikt – ullen som är lite speciellt när det gäller spänst och mjukhet. Det är en korsning av merino ull och Spansk sauerase som ger Highland Ullen denna speciella egenskap. Kraftig spänst som ger stor volym och mjukhet gör att garnet skiljer sig från resten av ullen i Sydamerika och resten av Europa.


Järbo 8/4

Bomull av högsta kvalité från Järbo. Ett klassiskt virkgarn i merceriserad och gasserad bomull. Om du gillar att virka och värnar om kvalité så är detta garnet för dig. Vi föreslår att du alltid ser till att ha några nystan på lager, för säkerhets skull. Finns även i stora 200-gramsnystan!


Svarta Fåret Tilda

Svarta Fårets Tilda har du alldeles säkert hört talas om! Tilda är ett härligt blandgarn med bomull och akryl – vilket ger den där alldeles speciella och otroligt mjuka känslan. Detta omtyckta garn är dessutom slitstarkt, och passar lika bra till stickning som virkning – både för plagg och inredningsdetaljer.

5% rabatt vid köp av minst 10 nystan Tilda!

Använd rabattkod: 10TILDA i kassanFölj oss i sociala medier

facebookinstagram

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!