Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Handduksnytt!

Nu finns det ännu fler handdukar att välja mellan! Dessutom provar vi nu våra egna designs som går bra att förboka =) Först ut är leonberger, eurasier och nova scotia duck tolling retriever. Det måste vara 20 eller fler beställda för att vi ska väva upp designen så förbeställ gärna så vi vet.


Kampanj på pussel!

Bamses Bollar fyller hela 19 år! Tiden går verkligen snabbt när man har roligt! =) Detta firar vi med hela 19% rabatt på samtliga pussel! Vi har så många fantastiskt fina pussel så det vill ni inte missa. Först till kvarn...


Varnings - och välkomstskyltar

Det finns många sätt att hälsa någon välkommen på! Vänligt eller inte alls vidare vänligt ;) Oavsett hur du väljer att göra så har vi en skylt för alla behov. Välj ditt favoritmotiv bland våra hundmotiv eller maila ett eget foto. Välj din egen text samt bland tre storlekar - A5, A4 eller A3! Våra skyltar har fått mängder av fina recensioner, beställ och se själv hur fina de är:


Bildekal efter eget foto

Har du alltid velat ha en bildekal efter ett foto på din egen hund? Eller katt? Eller pojkvän? Eller dammtuss? Då har du hittat rätt! Dekalen är av högsta kvalitet och finns i fyra olika storlekar. Från 49:-! Läs mer och beställ här: 


Bildekaler - våra egna motiv

Vi har även färdiga motiv på bildekaler, kolla in de som finns här:


Nya mjukisdjur

Som vanligt finns det nyheter bland mjukisdjuren så kolla in den sektionen ofta! Just nu har vi fyllt på med rhodesian ridgeback mjukisdjur från Trudi men även den fina ride-on braccon samt nyheterna schäfer, border collie med flera. Men det finns även nyheter från Hansa och andra leverantörer.

Varenda mjukisdjur väljs ut av mig personligen och jag älskar att ha många olika varianter för er att välja mellan =)

För att se alla nyheter - hundar och icke-hundar, kika här: Alla mjukisdjur


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!