NYHETSBREV FRÅN VÄNSTERPARTIET STORSTOCKHOLM -
till förtroendevalda och anställd i distriktet

Datumförvirring i gårdagens veckobrev - här är en rättelse!

Tack alla som uppmärksammade oss på att informationen om valledarträffen innehöll flera olika datum. Det är två olika arrangemang som råkade bli ett, och här följer korrekt information om dessa viktiga arrangemang. Vi ber om utsäkt för förvirringen!

Valledarträff - 10 maj!

Vi på distriktet bjuder in till en valledarträff för alla partiföreningarnas valledare, även ordföranden och gruppledare är varmt välkomna. Vi kommer att informera om valhubbar, ringstugor, valmaterial och kommunikation. Bland annat mer information om den satsning både partiet centralt och vi gör på att tillgängliggöra layout- och grafikmallar via Canva till er i partiföreningarna. Det bjuds på kaffe och smörgås till alla föranmälda.

➤ DATUM: 10 maj
➤ TID: 18.00-20.00, fika från 17.30
➤ PLATS: Kafé Marx, Kungsgatan 84 eller Zoom
➤ ANMÄLAN: Här! (Senast 6 maj)

Glöm inte att anmäla vem som är er valledare till: erika.murga@vansterpartiet.se

Gemensam träff för partiföreningarna - 29 maj!

Syftet med denna träff är att samlas och att utbyta erfarenheter och idéer för att på så sätt få partiföreningarna att komma närmare varandra inför valrörelsen. Vi gästas av bland andra Hanna Cederin och Björn Öberg från partikansliet. Målet är att få en stark valrörelse i distriktet och att ni i partiföreningarna ska känna att ni är en bärande del av en större helhet, där vi tillsammans bygger en stark vänsterrörelse!

Skriv upp detta datum, mer info om anmälan och program kommer längre fram.

➤ DATUM: 29 maj
➤ TID: 09:00-15:00
➤ PLATS: Kafé Marx, Kungsgatan 84


facebooktwitterinstagramhomepage

storstockholm@vansterpartiet.se

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!