Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Rönninge tennisklubb
nyhetsbrev April 2022


Inspel från fd ordföranden

Hej alla tennisvänner,

Det är med blandade känslor som jag skriver mitt sista inlägg till RTKs nyhetsbrev då jag på grund av mitt jobb kommer inte kunna fortsätta att ha rollen som styrelseordförande som det var planerat. Det har varit ett mycket lärorikt och spännande år där jag tillsammans med styrelsen kunde genomföra några viktiga aktiviteter som kommer att bidra positivt till klubben. Så för en tennisentusiast var det inget lätt beslut att ta, jag kommer att sakna vårt samarbete och alla roliga aktiviteter.

En av de viktigaste aktiviteter vi har genomfört var att skicka ut en enkät till medlemmar samt att påbörja vårt värdegrundsarbete som ett sätt att stärka vår kultur, stödja Svenska Tennisförbundets vision ”Game Change 2030” samt kunna leva upp till alla kraven från barnkonventionen som är lag i Sverige.

Klubben måste utvecklas och vi har en mycket kompetent styrelse som kommer att fortsätta med detta viktiga arbete under året.

Faktum är också att tack vare mycket aktiviteter och bra beläggningsgrad på våra banor har vi haft ett rekordår när det gäller finansiella resultat, något som kommer att gynna klubben när det gäller satsningar och förbättringar som behövs i hallen och i verksamheten.

Därför är jag övertygad om att 2022 kommer att bli ett kanonår där ni kommer att se en hel del förbättringar, nyheter och intressanta aktiviteter. Jag vill passa på och tacka hela styrelsen för det goda samarbetet och önskar de lycka till!

Flavio


1 maj kl 10 städdag vid utebanan

Vi börjar bli sugna på utespel efter en lång vinter! Söndag 1/5 kl 10 ses vi för att börja öppna upp grusbanan!

Alla som deltar får en gratis speltimme att utnyttja!


Sommarkortet 2022

Passa på att spela mycket tennis i sommar och köp gärna sommarkortet!

Före 15/5 kostar det 1000 kr, efter det 1500 kr.


Årets eldsjäl 2021

Vandringspriset Årets Eldsjäl, som Rönninge Tennisklubb fick av Sveriges Tennisförbund i samband med klubbens 100-års jubileum i september 2019, tilldelas år 2021 till Mira Jusufbasic med följande motivering:

Årets eldsjäl 2021 går till en anställd inom RTK som har varit hos oss sedan februari 2012.

Hon sköter allt från fakturering, bokföring till medlemsregister. Alltid med god ordning och reda, precision och koll på alla detaljer.
Hon vet helt enkelt det mesta som gäller klubben. Har även arbetat som hallvärdinna före pandemin och har alltid varit väldigt uppskattad av tränare och barnen i klubben.

Som person är hon mycket engagerad och sätter alltid klubbens bästa i första rummet.

En så kallad ”klippa” och numera också årets Eldsjäl 2021.


RTKs klubbvecka

I år anordnade vi en klubbvecka (när vår turnering Rönninge open ställdes in pga pandemin). Alla som ville var välkomna att anmäla sig till olika fokus- och temadagar. Matchspel, dubbeltaktik men också fysträning och yoga! I samband med detta utbildade vi även några matchvärdar inför framtiden.


Boka Boka Boka Boka Boka Boka Boka Boka Boka Boka

Rönninge Tennisklubb bjuder in till Tennisens Dag lördag 20 augusti kl 14-16. Plats: Plexipave banan i Nytorp. Vi kommer ha roliga aktiviteter som minitennis, tipspromenad, prova på tennis med våra tränare på plats. Fika kommer finnas att köpa. Kom förbi och upplev tennisglädje tillsammans med oss! Både gamla och nya tennisspelare är välkomna!


Utbytesmatcher

Vårt Team Rönninge har haft flera utbytesmatcher med grannkommunerna (Tullinge och Södertälje). Heja er!


Onsdagsdubbeln

Vi är ett gäng som spelar dubbelmatcher på onsdagar 18:30-20:00. Vi är mest ute efter att ha roligt, motionera samt att dela glädjen med några efter ett näst intill perfekt passer- eller volleyslag. Men det är klart, ingen tycker egentligen om att förlora en endaste boll. Vi kör ett roterande spelschema och ansvar för att se till att spelare finns till matchen samt fräscha bollar. Vi delar på kontraktstiden och efter terminen betalar man för hur mycket man faktiskt har spelat. Nivån är "bra motionsnivå". Vi vill gärna bli några fler som förgyller Onsdagsdubbeln. Hör av dig till  peter.pierrau@gmail.com eller tel: 070 520 76 45 för att komma med, provspela eller ställa frågor. Gubbe eller Gumma spelar ingen roll, men ibland blir det någorlunda hårda bollar :-)


Köp våra fina handdukar!

I shopen kan du köpa våra handddukar (130 x70) för 100 kr/st. Vattenflaskor finns det också för 40 kr/st.

Betalas helst med swish!


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookhomepageinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Sent with Get a Newsletter