Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Karlstad Golfklubb 2022


Klubbinformation


Årsmöte 27 April

Äntligen kan vi genomföra ett fysiskt årsmöte och det kommer att genomföras den på Scandic Winn 27 april kl 19.00. Formell kallelse kommer via Pitch, med tillhörande information om plats. Vi hoppas på stor uppslutning inför en ny golfsäsong!

/Mathias 


Projekt Masterplan 2022


Vi har bildat en arbetsgrupp som arbetar för att utveckla Karlstad Golfklubb. Gruppens syfte- och fokus har varit att ta fram en uppdaterad Masterplan. Banarkitekt Christian Lundin har ingått i vår arbetsgrupp. Christian, som tog fram vår ursprungliga Masterplan har stor erfarenhet från andra projekt kommer och presenterar arbetsgruppens förslag på kommande vårmöte.

Ta nu chansen och kom på vårmötet för att lyssna på Christian och hans syn på banutveckling.

Husprojektet, Brf Järnsjuan ger klubben en stärkande ekonomi och ger förutsättning att gå vidare med Masterplan.

I Masterplanen ingår det att ta fram en finansieringsplan för fortsatt arbete.

Kom och lyssna på Årsmötet för mer information

Karlstad GK äger mark som kan användas för framtida genomföranden av Masterplan


BRF Järnsjuan


Linnéa Grahn är årets nyproduktionsmäklare med 328 sålda bostäder på ett år

Linnéa säger att:

Försäljningen utav Brf Järnsjuan är i full gång och vi har redan tecknat en tredjedel utav bostäderna. De flesta som har tecknat sig hittills i projektet är yngre men vi ser framför oss en blandad målgrupp. Detta boende är lagom stort till ytan och med en väldigt lättskött tomt. Perfekt om man vill lägga tid på andra saker här i livet, exempelvis att njuta eller spela golf.

En stor fördel som jag som mäklare ser med detta projekt är den snabba inflyttningstiden. Du tecknar din bostad nu i år och kan se fram emot en inflyttning redan nästa vår. Sen är det ju naturligtvis känslan av att få flytta in i något som är helt nytt och där du också kan få sätta din prägel på bostaden med hjälp utav många tillvalsmöjligheter.

Är du nyfiken så slå en signal så berättar jag gärna mer över en kopp kaffe

Linnéa på Fastighetsbyrån på 072-210 48 45 eller titta in på www.fastighetsbyrån.se

Hustypen Tornfalken som byggs av Huspartner har fått pris för ”Karlstads vackraste hus” av tävlingen Grand tiny designs.

Samma hustyp som ska byggas på golfbanan


Städdagar


Städdagarna 9-10 april framflyttade två veckor

På grund av snön som kommit måste vi flytta fram städdagarna 14 dagar. Ni som anmält er till en städdag är fortsatt anmälda men datumet har flyttats fram 14 dagar.

Exempel: Om du var anmäld till lördagen den 9/4 är du nu anmäld till den 23/4 i stället. Du som var anmäld till den 10/4 är nu anmäld till den 24/4. Om du har förhinder det datum du fått kan du avanmäla dig på samma sätt som du anmälde dig, via Min Golf.


facebookinstagramyoutube

På Karlstad Golfklubb erbjuder vi service och kvalité, en mötesplats för alla.
Besök gärna vår hemsida på www.karlstadgk.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.


Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!